• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Waddinxveen

Zonnepanelen plaatsen in Waddinxveen

Terwijl de energieprijzen de afgelopen vijftien jaar ruim drie keer zo hard zijn gestegen als de prijzen van andere goederen en diensten (bron: CBS), is de prijs voor zonnepanelen de afgelopen paar jaar juist twee keer zo goedkoop geworden. En dat terwijl de zonnepanelen anno nu bijna twee keer zoveel opleveren als pak ‘m beet vijf jaar geleden. De prijs voor zonnestroom is nog nooit zo goedkoop geweest. Sterker nog, wetenschappelijke onderzoeken hebben laten zien dat de rendementen op elektriciteit uit zonne-energie hoger zijn dan op een spaarrekening of met beleggen. Dit is dus hét moment om over te stappen op zonnestroom!

Niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu

Zo mogelijk nog belangrijker dan de financiële winst, is de winst voor het milieu die wordt gerealiseerd door het laten aanleggen van zonnepanelen. De voordelen mogen bekend zijn: veel minder uitstoot van schadelijke broeikasgassen zoals CO2, gebruikmaken van een onbeperkte energiebron in plaats van het opstoken van fossiele brandstoffen en minder elektriciteitsverlies door het transport omdat u uw eigen producent bent.

Bereken hoeveel u bespaart met zonne-energie

Terug naar het financiële aspect. Wat levert de overstap naar zonne-energie op voor iemand uit Waddinxveen? Dat is sterk afhankelijk van de omstandigheden. Een van de belangrijkste factoren is hoeveel panelen u kunt laten aanleggen. Daarnaast bepalen de hoek van de zonnepanelen, de richting waarin u de panelen kunt laten plaatsen (naar het zuiden is het beste) en het soort en merk panelen hoeveel kilowattuur u op jaarbasis kunt opwekken. En dus hoeveel u op uw stroomrekening kunt besparen.

Inwoners uit de regio Waddinxveen hebben sowieso al een streepje voor op de meeste Nederlanders. Zuid-Holland heeft als kustprovincie namelijk te maken met ‘kustopklaring’, het verschijnsel dat gebieden dichtbij de kust bij aanlandige wind veel meer zon hebben aangezien de wolken als het ware wegwaaien. Met zo’n 1700 zonuren op jaarbasis vangen uw zonnepanelen tot wel 10 procent meer zon dan de panelen van mensen uit het oosten van het land. Het verwondert dan ook niet, dat al legio mensen uit de regio Waddinxveen en Gouda zonnepanelen hebben laten plaatsen via de specialisten waar Zonnepanelenkopen.nl mee samenwerkt.

Waarom zou u kiezen voor deze specialisten? Allereerst kennen ze alle technische ins en outs en weten ze daarom precies welke panelen u nodig heeft en hoe ze moeten komen te hangen. Daarnaast kunnen ze u ook advies geven over randzaken, zoals het vergunningstelsel en mogelijke subsidies van de gemeente Waddinxveen, groene (en dus fiscaal gunstige) leningen die u voor het aanschaffen van de panelen kunt afsluiten en het verhogen van uw inboedelverzekering.

Via deze website vraagt u gemakkelijk en snel tot wel vijf offertes tegelijkertijd op. Hiervoor vult u het formulier hieronder in. Zo ziet u in een handomdraai wat ongeveer de prijzen zijn voor uw overstap naar zonnestroom, plus welk bedrijf hierin het goedkoopst is. Omdat de meeste bedrijven pas een gespecificeerde offerte kunnen uitbrengen als zij exact weten wat de omstandigheden bij u thuis zijn, raden wij u aan om nader in contact te treden met meerdere installatiebedrijven.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Waddinxveen