• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Rotterdam

Zonnepanelen plaatsen in Rotterdam

Bent u opzoek naar zonnepanelen in de buurt van Rotterdam? Wij hebben aangesloten specialisten in heel Nederland. In de Rotterdamse wijken hebben wij al verschillende klanten geholpen bij het plaatsen van pv-systemen. Onze klanten genieten direct na aanschaf van de voordelen die zonnepanelen met zich meebrengen. Zo zullen de energiekosten nadat de zonnepaneel installatie is aangesloten op het stroomnet al resulteren in een flinke daling. Op jaarbasis kunt u rekenen op een besparing van ruim 400 euro. Naast energiebesparingen zullen zonnepanelen ook een positieve werking hebben op de waarde van uw woning. Mensen die opzoek zijn naar woningen geven aan dat zij het belangrijk vinden dat een huis in het bezit is van zonnepanelen.

Richtlijnen vergunning

In de meeste gemeenten van Nederland is een vergunning voor zonnepanelen niet noodzakelijk. Toch hebben we van Zonnepanelenkopen.nl een aantal uitzonderingen op een rijtje gezet. In de volgende gevallen is het mogelijkerwijs wel noodzakelijk om een vergunning aan te vragen:

  • Een woning met een platdak;
  • Wanneer u het dakoppervlak met zonnepanelen overschrijdt;
  • De hellingshoek van de zonnepanelen komt niet overeen met het dak;
  • De installatie wordt niet aangesloten aan het stroomnet;
  • Monumenten en andere door het Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen.

Soorten

Soorten zonnepanelen kopen

Geïnteresseerd in de voordelen van zonnepanelen? Neem contact op! Lees verder

Plaatsen

Zonnepanelen plaatsen kosten

Zonnepanelenkopen.nl heeft experts die uw zonnepanelen kunnen plaatsen! Lees verder

Geen leges in Rotterdam

In tegenstelling tot andere verbouwingen aan uw woning worden zonnepanelen niet belast met legeskosten. Op een investering van deze omvang kan dit algauw tientallen euro's opleveren. Daarnaast heeft de overheid als extra stimulans een subsidie in het leven geroepen om de aanschaf van zonnepanelen te drukken. Het potje met gelden voor de subsidie is gering, waardoor niet iedereen in aanmerking komt.

Onze werkwijze
Via Zonnepanelenkopen.nl kunt u gemakkelijk en snel offertes aanvragen.

  • Vraag een vrijblijvende en GRATIS offertes aan.
  • Wij sturen een installateur bij u langs voor een berekening.
  • Binnen enkele weken kunt u genieten van uw zonnepanelen!

In Rotterdam zonnepanelen plaatsen? Ontvang de offerte!

Zonnepanelen hebben direct invloed op het afnemende karakter van uw energiekosten. Naast dit feit zijn zonnecellen uiterst duurzaam en zullen na een periode van 20 jaar nog ruim 80% van het oorspronkelijke rendement opleveren. Ook heeft het plaatsen van een pv-systeem een positieve werking op de waarde van uw woning. Door het onderstaande formulier in te vullen komt u direct in contact met de beste partners in de buurt van Rotterdam. In totaal zullen maximaal vijf verschillende partners een offerte opstellen gebaseerd op het ingevulde formulier. Op deze manier kunt u gemakkelijk en snel de prijzen en voorwaarden met elkaar vergelijken.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Rotterdam