• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Rijswijk

Zonnepanelen plaatsen in Rijswijk

Zonnepanelen zijn om veel verschillende redenen een investering in de toekomst. Allereerst op financieel vlak. Woont u in (de buurt van) Rijswijk, dan kunt u uitmuntende rendementen op uw in panelen geïnvesteerde geld krijgen. Al na een jaar of zeven, acht heeft u uw aanschafprijs eruit omdat u minder aan uw energieleverancier hoeft te betalen. Daarna profiteert u nog een jaar of twintig van de panelen aangezien uw elektriciteitsrekening tientallen tot soms wel honderden euro’s op jaarbasis lager zal zijn.

Meer zon, dus een hoger rendement

Voor mensen uit westelijke kustprovincies zoals Zuid-Holland geldt dat de rendementen uit de aangelegde panelen bovengemiddeld hoog zijn. Het zal u vast zijn opgevallen, dat het in plaatsen niet ver van de kust – zoals in de regio Rijswijk – vaak zonnig is terwijl wolken in andere delen van het land de lucht bedekken. De reden: aanlandige wind verdrijft de stapelwolken. Hierdoor geniet u van gemiddeld ruim 100 zonuren méér op jaarbasis, hetgeen resulteert in een enorm efficiënte omzetting van licht in elektriciteit. En dus in een nóg lagere stroomrekening.

Met de zonnepanelen die u laat aanleggen door de specialisten waar Zonnepanelenkopen.nl mee samenwerkt, gaat u een zonnige toekomst tegemoet. De installateurs gebruiken namelijk uitsluitend A-merken die bekendstaan om hun lange levensduur. De verwachting is dat de panelen die nu worden aangelegd, wel een jaar of 25 meegaan. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan voor die tijd, dan geldt een zeer ruime garantie.

Zonnepanelen: een juiste investering?

Investeert u nu in zonnepanelen, dan investeert u ook in de toekomst van de aarde. Fossiele brandstoffen raken in hoog tempo op en zijn bovendien uitermate vervuilend. De zon daarentegen zal er altijd zijn. Gekeken naar bijvoorbeeld de CO2-uitstoot per opgewekt kilowattuur, dan is er bij fossiele brandstoffen 400 tot 900 gram uitstoot en bij zonnestroom maar 50 gram uitstoot. Bij de productie van de panelen komt wat CO2 vrij, maar na een paar jaar gebruik is dit al gecompenseerd. Tel dus maar uit uw winst en uit de winst voor onze aarde.

Overstappen op zonnepanelen is hoe dan ook een slimme investering. Op alle vlakken. Echter, u kunt zowel de financiële als de milieuwinst maximeren door te kiezen voor de beste en goedkoopste installateur om de panelen te laten plaatsen. De installateur bekijkt de omstandigheden ter plekke goed en houdt rekening met schaduw, hellingshoek, windrichting, ventilatieruimte, aantal panelen, soort panelen, etc. Voorts kan hij u alles vertellen over mogelijke subsidies en vergunningen die gelden in de gemeente Rijswijk, een belastingtechnische gunstige - want groene - lening die u kunt afsluiten en het terugvragen van btw.

Ontvang gratis offertes bij specialisten in uw regio

Om te zorgen dat u de panelen zo goed en goedkoop mogelijk kunt laten plaatsen, vult u hier beneden het formulier in. U zult dan van verschillende installateurs een voorlopige offerte ontvangen. Onze tip: neem met meerdere bedrijven contact op nadat u een offerte van ze heeft ontvangen, daar zij slechts dan tot exacte prijzen en aanvullende voorwaarden kunnen komen.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Rijswijk