• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Leidschendam

Zonnepanelen kopen in Leidschendam

Tel uit uw winst: de aanschafprijs van zonnepanelen heeft u na een jaar of zeven al terugverdiend door uw lagere stroomrekening. Hierna maakt u in feite tientjes tot honderden euro’s per jaar winst, zolang uw panelen meegaan. En dat is zo goed als zeker een decennium of twee. De subsidiemogelijkheden zijn tegenwoordig beperkt, maar wel kunt u in veel gevallen de betaalde btw op de panelen terugkrijgen. Al met al zijn zonnepanelen daarom, zo becijferde het onafhankelijke instituut Milieu Centraal, een investering waarmee u betere rendementen haalt dan met een spaarrekening. En vanzelfsprekend is het een zekerdere besteding van uw geld dan bijvoorbeeld aandelen.

Investeren in zonnepanelen: een verstandige keuze!

Woont u in de regio Leidschendam en overweegt u zonnepanelen te kopen? Dan is dit helemaal een verstandige keuze. Als inwoner van een regio die nabij de kust ligt, geniet u namelijk van meer zonuren. Met name in het voorjaar en in de zomer worden in de loop van de dag de wolken namelijk vanuit zee verdreven om plaats te maken voor blauwe lucht en zon. Dit komt omdat de koele lucht die wordt aangevoerd vanaf zee (stapel)wolkenvorming voorkomt. Mensen uit Leidschendam en omstreken zullen de aanschafprijs van de zonnepanelen dus extra snel terugverdienen en ieder jaar daarop nóg meer winst maken op hun stroomrekening! Het is niet voor niets dat al tientallen streekgenoten u zijn voorgegaan en hebben besloten panelen op hun dak te laten plaatsen door de specialisten van Zonnepanelenkopen.nl.

Zonnepanelen: goed voor uw portemonnee en het milieu

Goedkope stroom is een belangrijke reden om te kiezen voor zonnestroom, maar niet de enige. Grote winst is er natuurlijk ook voor het milieu. Waar fossiele brandstoffen voor ‘grijze’ stroom slechts één keer voorhanden zijn, is de zon een onuitputtelijke energiebron. Zelfs als het bewolkt is, wekken panelen nog stroom op dankzij het zogeheten ‘diffuse zonlicht’. Hetzelfde geldt wanneer de panelen (een deel van de dag) in de schaduw staan, of wanneer ze niet geheel op het zuiden zijn gericht.

De specialisten waar Zonnepanelenkopen.nl mee samenwerkt in de omgeving van Leidschendam, Den Haag en Zoetermeer, kunnen exact bepalen waar en hoe de panelen het beste bij u kunnen worden opgesteld om zoveel mogelijk rendement te behalen. Ze zullen daarbij op alle details letten, zoals voldoende ventilatieruimte tussen de panelen, het dak en de omvormer. Hiermee zorgen ze dat uw elektriciteit uiteindelijk zo goedkoop mogelijk is. Daarnaast weten ze ook wat betreft randzaken van de hoed en de rand, waardoor ze u optimaal kunnen adviseren over bijvoorbeeld mogelijke subsidies, het upgraden van uw inboedelverzekering, het terugvragen van belasting en het aanvragen van een groene (en dus fiscaal aantrekkelijke) lening voor de aanschaf van de panelen.

Ontvang gratis offertes

Door het formulier hieronder in te vullen, ontvangt u tot maximaal vijf offertes van zorgvuldig door ons geselecteerde installateurs. Zo kunt u rustig uitzoeken welk bedrijf bijvoorbeeld de beste prijzen heeft voor de aanschaf en installatie en op welke termijn ze bij u langs kunnen komen. Wij adviseren geïnteresseerden altijd om in contact te treden met meerdere bedrijven, omdat zij pas dan een gericht aanbod aan u kunnen doen.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Leidschendam