• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Zonnepanelen goedkoop plaatsenZonnepanelen laten plaatsen op uw woning brengt verschillende voordelen met zich mee. Het installeren van zonnepanelen laat u direct profiteren van lagere energiekosten. Deze besparing kan oplopen tot vele honderden euro's op jaarbasis. Daarnaast verleent de overheid subsidie aan diegene die zonnepanelen laten plaatsen. Dit doen ze om schonere energie te bevorderen. Diverse inwoners van Krimpen aan den IJssel zijn u inmiddels voorgegaan en profiteren nu elke maand van een lagere energierekening. Wilt u ook zonnepanelen op uw woning in Krimpen aan den IJssel? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vergunningsvoorwaarden in Krimpen aan den IJssel

De overheid stimuleert schonere energie en daar kunt u als inwoner van Krimpen aan den IJssel op verschillende manieren van profiteren. De regelgeving omtrent bouwwerkzaamheden voor zonnepanelen zijn flink versoepeld. Meestal heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. Uitzonderingen zijn er wel in deze Zuid-Hollandse plaats. In de volgende gevallen zou het kunnen dat u juist wel een vergunning nodig heeft:

  • Als de woning een plat dak heeft;
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden;
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak;
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet;
  • Monumenten en andere Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen.

Bouwleges

Over bouwleges hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze hoeft u niet te betalen bij zonnepanelen. De gemeente Krimpen aan den IJssel neemt deze kosten voor rekening. Andere voordelen zijn het lage BTW-tarief en mogelijkheden om in aanmerking te komen voor subsidie van de overheid. Zo wordt de aanschaf voor u nog voordeliger en heeft u de investering snel weer terugverdiend.

Gratis offertes in Krimpen aan den IJssel

Neem contact met ons op als u interesse heeft in zonnepanelen op uw woning. U ontvangt gratis en geheel vrijblijvend 5 gratis offertes om de prijzen en voorwaarden op uw gemak te kunnen vergelijken. Deze komen van specialisten uit de regio Krimpen aan den IJssel. Heeft u een keuze kunnen maken op basis van de prijs, opties en voorwaarden? Een specialist komt bij u thuis om alles even rustig met u te bespreken. Tevens kan deze specialist alvast de afmetingen en hellingshoek bepalen. De zonnepanelen kunnen op deze manier snel op uw woning in Krimpen aan den IJssel geplaatst worden.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Krimpen aan den IJssel