• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Katwijk

Zonnepanelen plaatsen in Katwijk

Zonnepanelen katwijk plaatsenDe aangesloten specialisten van zonnepanelenkopen.nl plaatsen regelmatig zonnepanelen in Zuid-Holland. In de gemeente Katwijk kunt u bij ons terecht voor zonnepanelen met een hoog rendement tegen zeer scherpe prijzen. Al vele mensen zijn u voor gegaan en besparen jaarlijks vele honderden euro's op hun energierekening. Huizen met zonnepanelen op het dak zijn ook meer waard dan huizen zonder zonnepanelen.

Vergunningsvoorwaarden in Katwijk

Voor het plaatsen van zonnepanelen heeft u meestal geen vergunning nodig. De bouwactiviteiten kunnen dan beginnen zonder extra kosten die u aan de gemeente Katwijk moet betalen. In een paar situaties zijn er uitzonderingen. In de volgende gevallen heeft u wellicht wel een vergunning nodig:

  • Als de woning een plat dak heeft;
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden;
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak;
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet;
  • Monumenten en andere Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen.

Bouwleges en subsidie in Katwijk

Doordat de overheid en de gemeente Katwijk regels hebben opgesteld voor het stimuleren van schone energie hoeft u in deze regio geen bouwleges af te dragen voor de plaatsing van zonnepanelen.. Deze neemt de gemeente Katwijk voor eigen rekening. Een ander voordeel is dat u mogelijk in aanmerking komt voor subsidie. Het potje voor subsidies is niet oneindig groot, dus wees er snel bij. U loopt anders het risico om op een wachtlijst geplaatst te worden.

5 gratis offertes in Katwijk

Heeft u interesse in de vele voordelen die zonnepanelen met zich meebrengen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. U ontvangt 5 gratis offertes zodat u de prijzen en voorwaarden gemakkelijk kunt vergelijken. Gaat u in op een topaanbod van één van onze specialisten uit de regio Katwijk? Er komt snel een specialist bij u thuis om de opties met u door te nemen. De afmetingen en hellingshoek kunnen zo snel bepaald worden, zodat men snel met de bouw kan beginnen.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Katwijk