• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Den Haag

Zonnepanelen plaatsen in Den Haag

De grootste misvatting die bestaat over zonnepanelen, is dat ze alleen rendabel zijn met subsidie. De afgelopen jaren waren er veel subsidies beschikbaar voor zonne-energie en die maakten het extra aantrekkelijk. Maar ook zonder overheidsgeld zijn de panelen de investering dubbel en dwars waard. Zo rekende het onafhankelijke instituut Milieu Centraal op basis van wetenschappelijke onderzoeken uit dat u met zonne-energie rendementen haalt die zo’n twee keer hoger liggen dan wanneer u uw spaargeld op een rekening zet bij een bank.

Zonnepanelen: een goede investering

Eerst investeert u in de aanschaf van de panelen en de installatie daarvan. Dat brengt wat kosten met zich mee, maar door de stroom die u niet hoeft af te nemen van het net heeft u de investering er al na zo’n zeven jaar uit. Daarna geniet u misschien nog wel twintig tot dertig jaar van een energierekening die, afhankelijk van uw situatie, tientjes tot honderden euro’s per jaar lager is.

Woont u in Den Haag? Dan kunt u extra veel geld besparen. De provincie Zuid-Holland kent namelijk als kustprovincie een bovengemiddeld zonnerendement. Dankzij de ongeveer 1800 zonuren op jaarbasis, haalt u met de zonnepanelen een veel hoger rendementen dan de meeste andere Nederlanders. Op goede dagen kunt u zelfs meer licht omzetten naar stroom dan u zelf gebruikt. En voor wat u meer opwekt en teruglevert aan het centrale net, krijgt u een leuk prijsje per kilowattuur.

Draag bij aan een beter milieu

Natuurlijk is er nog een hele goede reden om over te stappen op duurzame zonne-energie: het milieu. Stroom uit zonne-energie is namelijk onuitputtelijk, in tegenstelling tot stroom die komt van gas of kolen. Daarnaast komen er voor een kilowattuur zonnestroom véél minder schadelijke broeikasgassen zoals koolstofdioxide vrij dan bij elektriciteit die is opgewekt met fossiele brandstoffen.

De aanschaf en aanleg van de zonnepanelen is niet iets dat u gemakkelijk zelf doet. Welke panelen kunt u het beste nemen? Onder welke hoek moeten ze worden geplaatst? Hoeveel ruimte moet er tussen de panelen en het dak en rond de omvormer, opdat de panelen niet te veel opwarmen en dus geen efficiëntie verliezen? Hoe zit het precies met de financiering en eventuele vergunningen? Vanwege dit soort specialistische vragen valt het aan te raden om een specialist in de arm te nemen.

Ontvang gratis offertes van specialisten in uw regio

Al honderden mensen uit de regio Den Haag hebben via Zonnepanelenkopen.nl hun zonnepanelen laten plaatsen, waarmee ze soms tot wel 45% van de oorspronkelijke prijs hebben kunnen besparen. Via deze site vraagt u in één keer tot wel vijf offertes aan van specialisten bij u in de buurt. Ons advies luidt om meerdere gesprekken aan te gaan, omdat de ondernemer in kwestie alleen op basis daarvan een gedetailleerd aanbod kan doen om de panelen te laten plaatsen. Gaat u akkoord met dit aanbod, dan kan een afspraak worden geprikt voor een installeerdag. Vul hieronder geheel vrijblijvend het formulier in en wellicht bent u over een paar weken al uw eigen stroomfabrikant.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Den Haag