• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Delft

Zonnepanelen plaatsen in Delft

Tegenwoordig zijn zonnepanelen een investering met een hoog rendement. Milieu Centraal heeft uitgerekend dat investeren in zonne-energie bij u thuis zo’n twee keer zoveel oplevert dan geld op een spaarrekening zetten bij de bank. Na een jaar of zeven heeft u de prijs van de zonnepanelen al terugverdiend. Afhankelijk van het aantal panelen, bespaart u daarna nog zeker twintig jaar enkele tientjes tot honderden euro’s per jaar.

Veel zon zorgt voor een hoger rendement

In de regio Delft zijn de omstandigheden voor zonne-energie extra gunstig. Nabij de kust ontbreken namelijk vaak stapelwolken, waardoor er op jaarbasis meer zonuren zijn. Rondom Delft en Den Haag schijnt de zon doorgaans zo’n 1750 uur per jaar, ofwel zo’n 10 procent meer dan in de rest van het land. Uw gemiddelde prijs voor stroom zal dus nog goedkoper zijn dan die van zonnepanelenbezitters elders in het land. En u zult vaker zóveel stroom kunnen opwekken dat u niet alleen elektriciteit van het reguliere net uitspaart, maar ook een teveel kunt doorverkopen aan het reguliere net, waarvoor u een aardig bedragje per geleverd kilowattuur krijgt.

De specialisten waar Zonnepanelenkopen.nl mee samenwerkt in uw regio, kunnen u precies vertellen wat voor u de mogelijkheden zijn. Ze weten alles over rendement, maar ook over mogelijke subsidies en groene (en dus fiscaal aantrekkelijke) leningen die u voor de investering kunt afsluiten. Ze praten u bij over het terugvragen van btw en spreken vooraf met u door of u aan bepaalde regels moet voldoen. Via deze site kunt u tot vijf kosteloze offertes aanvragen van door ons geselecteerde specialisten. Zo kunt u makkelijk uitvinden hoe u goed en goedkoop zonnepanelen kunt laten plaatsen.

Waarom overstappen op zonne-energie?

Overstappen op zonne-energie is niet alleen financieel een slimme stap, maar ook vanuit milieuoogpunt. Waar stroom van het reguliere net vaak ‘grijs’ is omdat het komt van kolen- of gascentrales, is stroom uit zonne-energie ‘groen’. Het raakt namelijk nooit op, want de zon is er altijd. Wist u bijvoorbeeld dat zonnepanelen zelfs op een bewolkte dag stroom opleveren? Bovendien is de uitstoot van het broeikasgas CO2 bij het gebruik van zonne-energie zo’n 8 tot 18 keer lager dan stroom die is opgewekt in gas- respectievelijk kolencentrales.

Ontvang gratis offertes van specialisten in uw regio

Bent u klaar voor de overstap naar zonne-energie? Vul dan hieronder het webformulier in en ontvang tot vijf offertes van door Zonnepanelenkopen.nl geselecteerde installateurs uit de regio Delft. En wellicht bent u over een paar weken al uw eigen stroomproducent.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Delft