• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Zeeland

In Zeeland honderden euro’s besparen op zonnepanelen

Zeeland kent gemiddeld 1750 zonuren per jaar, terwijl dit op sommige plaatsen van Nederland maar 1500 is. Met zonnestroom zijn sowieso al mooie rendementen te halen in Nederland (gemiddeld 6 procent, meer dus dan met een spaarrekening), voor u als inwoner van Zeeland is dit dus nog meer. Het goede nieuws: besluit u de zonnepanelen via Zonnepanelenkopen.nl te laten plaatsen, dan bespaart u al snel honderden euro’s. Het is snel en simpel, aangezien u alleen hieronder het offerteformulier hoeft in te vullen.

Een goede zet voor ons leefklimaat

Zo groot als de winst voor uw portemonnee is als u overstapt op zonne-energie, is die ook voor het milieu. Door zonnecellen opgewekte stroom kost namelijk 8 tot 18 keer minder uitstoot van schadelijke koolstofdioxide dan stroom uit gas of kolen. Daarbovenop is de zon een onbeperkte stroombron, terwijl het fossiele verbrandingsmateriaal op een gegeven moment op zal zijn. Wanneer u ervoor kiest zonnepanelen te laten plaatsen, is dat dus een goede zet voor ons leefklimaat.

Honderden euro's besparen

Bent u benieuwd hoeveel honderden euro’s u in uw regio van Zeeland kunt besparen op de aanleg van zonnecellen op uw dak? Zeer binnenkort weet u al meer over de prijzen van de verschillende ondernemers, nadat u tenminste hieronder het offerteverzoekformulier heeft verstuurd.

De winst uit zonnepanelen

De afgelopen tien, vijftien jaar zijn de rendementen op zonnepanelen verdubbeld en de prijzen twee keer lager geworden. Vandaag de dag zijn er aldus voortreffelijke financiële rendementen te behalen op zonnepanelen. Door de bank genomen heeft u als inwoner van zonrijke plaatsen als Middelburg, Terneuzen, Zierikzee, Goes en Hulst de investering er al na vijf jaar uit. Hierna maakt u nog een decennium of twee, drie jaarlijks winst door (afhankelijk van het aantal panelen) zo’n 150 tot zelfs wel 1.000 euro te besparen op uw elektriciteitsrekening. Verkoopt u uw woning, dan is de prijs die u heeft betaald voor de panelen doorgaans één op één meerwaarde voor de verkoopprijs.

Realiseert u zich dat:

  • Er soms subsidie is te krijgen op panelen en doorgaans de BTW is terug te vragen? De specialisten uit ons netwerk geven u graag subsidie advies en tips voor belastingteruggave.
  • De offertes vrij zijn van verdere verplichtingen? U kunt ze dus ook aanvragen wanneer u nog niet helemaal zeker bent.
  • Er in de meeste gevallen helemaal geen gedoe nodig is rondom vergunningen? Bij beschermde aangezichten of monumenten kan dit overigens anders zijn.