• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Prijs / Kwaliteit verhouding

De kwaliteit van zonnepanelen in Nederland is wisselend laat u daarom goed adviseren tijdens uw vergelijking. ZonnepanelenKopen.nl heeft voor u al een selectie gemaakt van kwalitatieve bedrijven welke u aan hoogwaardige zonnepanelen kunnen helpen voor een goede prijs. In veel gevallen levert een iets hogere aanschafprijs u op langere termijn juist veel minder winst op. De duurdere panelen zijn van hogere kwaliteit en leveren u een hoger rendement. Onze specialisten adviseren u graag uitgebreid over de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Let niet alleen op de prijs, maar ook zaken als de kWh en het licht coëfficiënt van een apparaat. In Nederland worden steeds vaker kwaliteitsarme panelen gebruikt die in Aziatische of Oost-Europese landen zijn gefabriceerd. Om te voorkomen dat u een kat in de zak koopt raden wij u aan om alleen bij gerenommeerde partners een paneel aan te schaffen. Wij van ZonnepanelenKopen.nl werken alleen samen met bedrijven die kwalitatief hoogstaande producten afleveren!

Kwaliteit bewerkstelligen

Om de kwaliteit van zonnepanelen te garanderen hebben al panelen een aantal keurmerken. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat de zonnecellen de volgende keurmerken bezitten:

  • CE-keurmerk
  • IEC keurmerk
  • TüV keurmerk

EC certificering

EC certificaat kwaliteitHet EC is een Europees kwaliteit en veiligheid certificering wat zonnepanelen controleert op een aantal Europese richtlijnen. Zonder dit certificaat is het niet mogelijk om zonnepanelen in Nederland te verkopen. De aangesloten specialisten van ZonnepanelenKopen.nl kunnen u hier uitgebreid over informeren.

IEC keurmerk

IEC certificaat kwaliteitDe IEC (International Electrotechnical commission) wat gevestigd is in Zwitserland ontwikkeld normen voor elektrische componenten en apparatuur die wereldwijd van toepassing zijn. Iedere zonnepanelen fabrikant zou een certificaat moeten hebben. In de praktijk blijkt dat er te weinig controle plaats vindt.

TÜV

TUV certificaat kwaliteitDuitsland staat wereldwijd bekend om haar goede en vooral betrouwbare testen. Wanneer het Duitse TÜV een zonnepaneel heeft goedgekeurd kunt u erop vertrouwen dat deze veilig en vooral kwalitatief sterk is. Door de periodieke inspectie bij fabrieken wordt de kwaliteit over een langere periode gegarandeerd. De zonnepanelen worden tijdens de test blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden zoals hagel, regen, sneeuw, wind en vochtigheid.

Meer informatie?

Meer weten over de verschillende keurmerken waarmee Zonnepanelenkopen.nl werkt? Vraag een gratis offerte aan en kom in contact met de aangesloten specialisten van Zonnepanelenkopen.nl.

Zeker zijn van goede kwaliteit