• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

IJsselstein

Zonnepanelen plaatsen in IJsselstein

Zonnepanelen zijn ook in IJsselstein aan een sterke opmars bezig. Veel inwoners van deze gemeente in de provincie Utrecht hebben inmiddels gekozen voor deze vorm van schone energie. Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Gemiddeld laten zonnepanelen u tot €400,- per jaar besparen op uw energiekosten. De investering in zonnepanelen heeft u dan ook weer snel terugverdiend. Mooi meegenomen is dat u woning meer waard zal worden.

Vergunning en bouwleges in IJsselstein

De investering in zonnepanelen pakt nog voordeliger uit door de regels van de overheid. Zij proberen de investering in schone energie te stimuleren door enkele aantrekkelijke regels, waar u als inwoner van de regio IJsselstein ook gebruik van kunt maken. Ten eerste is er een subsidie beschikbaar als tegemoetkoming in de kosten. Door de grote populariteit van zonnepanelen in IJsselstein is het mogelijk dat u eerst op een wachtlijst terecht komt.

Andere stimuleringsmaatregelen hebben te maken met de omgevingsvergunning en de bouwleges. Deze zijn in de meeste gevallen niet van toepassing bij het laten plaatsen van zonnepanelen. Normaal gesproken moet u voor bouwactiviteiten een bepaald percentage van de totale bouwsom aan de gemeente IJsselstein betalen, zo niet voor de aanschaf van zonnepanelen. Enkel in de volgende uitzonderingsregels heeft u toch een vergunning nodig:

  • Als de woning een plat dak heeft;
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden;
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak;
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet;
  • Monumenten en andere Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen.

In de praktijk kunt u dus flink op de kosten besparen door de aanvraag van een subsidie en het ontbreken van een vergunning en de bijbehorende bouwleges.

Zonnepanelen in IJsselstein

Besparen op energieWilt u ook flink besparen op uw energiekosten? Vraag vandaag nog vrijblijvend tot 5 gratis offertes aan via het onderstaande formulier. Ervaren bouwspecialisten sturen u vervolgens een offerte. Deze 5 offertes kunt u vervolgens vergelijken qua prijzen en voorwaarden. Heeft u een keuze kunnen maken? Een adviseur komt bij u aan huis om de opties te bespreken en de afmetingen en hellingshoek te bepalen. Zo kunnen de zonnepanelen van zonnepanelenkopen.nl snel geplaatst worden.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor IJsselstein