• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Houten

Zonnepanelen plaatsen in Houten

Zonnepanelen schuin dak besparenDe aangesloten specialisten van Zonnepanelenkopen.nl plaatsen regelmatig nieuwe zonnepanelen in Houten. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun energierekening te verlagen door de plaatsing van zonnepanelen. De stimuleringsmaatregelen van de overheid helpen mee aan de toenemende populariteit. Ook de inwoners van Houten kunnen hier optimaal gebruik van maken.

Voorwaarden vergunning in Houten

Denkt u erover na om zonnepanelen op uw woning in Houten te plaatsen? De overheid heeft subsidiepotjes beschikbaar gesteld om de investering voor u goedkoper te maken. Deze potjes zijn niet oneindig, dus het zou kunnen dat u eerst op een wachtlijst terecht komt. Is uw aanvraag van de subsidie goedgekeurd? Dan kunt u al snel gaan beginnen. Normaal gesproken heeft u een vergunning van de gemeente Houten nodig voor bouwactiviteiten, maar voor de plaatsing van zonnepanelen is dit meestal niet van toepassing. Slechts in de volgende uitzonderingsregels heeft u een vergunning nodig:

  • Als de woning een plat dak heeft;
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden;
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak;
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet;
  • Monumenten en andere Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen.

Leges in Houten

Ook de bouwleges zijn niet van toepassing als u zonnepanelen laat plaatsen. Dit zal u aanzienlijk schelen op de totale kosten. Vanwege de stimuleringsregels van de overheid voor schone energie zal de gemeente Houten deze kosten overnemen.

Service van zonnepanelenkopen.nl in Houten

Het plaatsen van zonnepanelen vraagt, ondanks de stimuleringsregels, nog steeds om een flinke investering. Deze investering heeft u er echter binnen enkele jaren alweer uit. Zonnepanelen laten u vele honderden euro's op jaarbasis besparen op uw energierekening. Wilt u meer weten? Vraag 5 gratis offertes aan via onze website. Deze ontvangt u van specialisten in zonnepanelen uit de regio Houten. Zo kunt u de prijzen en voorwaarden tussen de verschillende bedrijven met elkaar vergelijken. Heeft u een keuze gemaakt of heeft u nog meer vragen? Een adviseur komt bij u langs om alles met u te bespreken. Deze kan tevens de afmetingen en hellingshoek snel bepalen, zodat de zonnepanelen in Houten snel geplaatst kunnen worden.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Houten