• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Utrecht

Honderden euro’s besparen op zonnepanelen in Utrecht

Zonnepanelen leveren op den duur een hoop geld op. Op de korte termijn kunt u als inwoner van de provincie Utrecht honderden euro’s besparen op de prijs voor aanschaf en installatie van panelen. Daar hoeft u niet veel voor te doen, alleen hieronder uw gegevens achterlaten. Hierop ontvangt u meerdere offertes, waaruit u zelf de offerte kiest die zo goedkoop of gunstig mogelijk is.

Investering die zichzelf terugbetaalt

Zonnepanelen zijn een investering die zichzelf meer dan terugbetaalt. Volgens berekeningen van het onafhankelijke Milieu Centraal, heeft u de prijs van de panelen plus de kosten voor installatie er al na een jaar of vijf à zeven uit. Hierna is het dus 25 tot 30 jaar winst maken voor u! De winst bestaat uit een stroomrekening die, met een handvol panelen op het dak, honderden euro’s per jaar goedkoper is.

Hoeveel kunt u besparen?

De ondernemers door wie u de panelen kunt laten plaatsen, weten dat u meerdere offertes zult ontvangen en zullen daarom een zo goedkoop mogelijke prijsopgave doen. U neemt hieruit de gunstigste, waardoor u honderden euro’s op de aanschaf bespaart. U wilt nu natuurlijk weten hoeveel u in uw regio van de provincie kunt besparen op de prijzen voor aanschaf en installatie van zonnepanelen? Binnen een paar dagen weet u al meer, als u nu hieronder uw gegevens achterlaat.

Investeren in een beter milieu

U investeert in uw eigen portemonnee, maar ook – en vooral – in het milieu. Stroomcentrales op kolen stoten per kilowattuur 900 gram van het schadelijke gas koolstofdioxide (CO2) uit, gascentrales rond de 400 gram. Een kilowattuur zonnestroom daarentegen zorgt maar voor een uitstoot van 50 gram – de productie van de panelen daarbij zelfs meegerekend! Een huishouden verbruikt per jaar gemiddeld 3.500 kilowatturen, dus gaat u maar na hoeveel uw overstap op zonne-energie kan betekenen voor een beter milieu. Bovendien schakelt u over van een eindige energiebron (fossiele energie) naar een oneindige: de zon is er immers nog miljarden jaren.

De specialisten in ons netwerk

Na een offerte-aanvraag hieronder, ontvangt u maximaal vijf offertes van ‘onze’ specialisten. Onze dekking strekt uit over de regio ‘s Utrecht, Nieuwegein, Woerden, Amersfoort en Veenendaal, waarmee ons netwerk de hele provincie Utrecht bestrijkt. De specialisten kunnen de panelen doorgaans binnen één dag plaatsen. Ze kunnen u ook voorzien van bijvoorbeeld subsidie advies, tips over BTW terugvragen en informatie over uw inboedelverzekering.