• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Montage

Omvormen zonnepanelen montageBij het plaatsen van zonnepanelen zijn een aantal stappen noodzakelijk namelijk het monteren van de draagpunten op het dak, de aansluiting op het stroomnet en de uiteindelijke plaatsing.

Gereed maken van het dak

Een belangrijk onderdeel wat betreft het monteren van de zonnepanelen is het voorbereiden van de plaatsing. De aangesloten specialisten zullen zeer nauwkeurig het dak gereed maken om vervolgens de panelen te kunnen bevestigen. De dakpannen van uw woning worden handmatig aangepast zodat het framework waarop de panelen zullen gaan rusten stevig en solide zijn.

Aansluiten op het stroomnetwerk

Een stap die door het gehele proces heen loopt is het aansluiten en het leggen van de bekabeling. De zonnepanelen moeten worden aangesloten op het stroomnet van een woning. Een belangrijk onderdeel waarmee het nut van zonnepanelen valt of staat is de omvormer. Met dit apparaat wordt zonne-energie omgezet naar bruikbare stroom die wij als consument kunnen gebruiken.

Plaatsing van de panelen

De laatste stap in dit proces is gericht op het uiteindelijk plaatsen van de panelen op het framework dat de specialisten al eerder hebben geplaatst. Een zeer nauwkeurige plaatsing is van levensbelang, Dit omdat het rendement wordt beïnvloedt door de hellingshoek en de invalshoek. Door de plaatsing uit te besteden aan onze professionals bent u verzekerd tegen eventuele rendement verliezen.

Meer informatie nodig?

Zijn bepaalde zaken nog niet helemaal duidelijk? Stel gerust uw vragen aan een van onze medewerkers. Bij lastigere vragen adviseren wij u om gratis offertes aan te vragen, zodat wij u vraag direct kunnen voorleggen aan een van de aangesloten partners van Zonnepanelenkopen.nl.

Hoeveel kost de montage?