• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Keurmerken

Zonnepanelenkopen.nl vindt het belangrijk dat de gemonteerde zonnepanelen betrouwbaar en kwalitatief van aard zijn. We werken om die reden alleen met bedrijven en vakmensen die in het bezit zijn van één of meerdere keurmerken. Op het gebied van zonnepanelen is er nog geen Nederlandse instantie die keurmerken uitreikt, daarom hechten we waarde aan Duitse en internationale kwaliteit en betrouwbaarheid predicaten.

TÜV

Tuv Keurmerk zonnepanelenDe Duitse instelling TÜV is gespecialiseerd in het keuren van de kwaliteit en de levensduur van zonnepanelen. Zo test het de panelen op onder andere weersomstandigheden, veroudering en elektrische veiligheid (beschermd tegen elektrische shocks). Ook nadat het bedrijf de keurmerken in ontvangst heeft genomen zal er regelmatig inspectie plaatsvinden om de algehele kwaliteit te waarborgen.

IEC certificaat

IEC certificaat zonnepanelen keurmerkNaast het kwaliteitskeurmerk van de instelling TÜV werken de specialisten van Zonnepanelenkopen.nl ook met de normen voor de veiligheid van elektrische componenten en apparatuur namelijk het IEC keurmerk wat staat voor de International Electrotechnical Commission. Onafhankelijke laboratoria beoordelen uiteindelijk de panelen op een aantal punten waaronder het rendement en de presentaties van de elektrische componenten in het systeem. Wanneer aan de eisen is voldaan zal het bedrijf worden beloond met een keurmerk/label.

CE certificering

CE keurmerk zonnepanelenAl onze producten hebben een CE certificaat wat tevens verplicht is om elektronische apparaten te verkopen in Europa.

Nog vragen over de keurmerken?

Heeft u nog vragen over de verschillende keurmerken? Wij willen u graag antwoord geven op deze en vele andere vragen die bij u te binnen schieten. U kunt natuurlijk ook een gratis offerte aanvragen zodat we u nog gerichter kunnen helpen.

Ook hoge kwaliteit zonnepanelen?