• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Afmetingen zonnepanelen

Kosten zonnepanelen plaatsenZonnepanelen zijn doorgaans in een aantal formaten te verkrijgen. Om u een idee te geven wat de mogelijkheden zijn bij het plaatsen van zonnecellen hebben wij hieronder de verschillende mogelijkheden onder elkaar gezet.

Wanneer u een gratis offerte aanvraagt zal één van onze specialisten volledig voor u in kaart brengen hoeveel zonnepanelen u kunt plaatsen. Dit bepaalt hij aan de afmetingen van uw dak.

Particulieren

Wanneer u zonnepanelen wilt plaatsen op uw woning kunt u ter indicatie uitgaan van een formaat van 164 x 99 cm per paneel. Dit is de gemiddelde grote van een zonnecel en zal om deze reden niet veel afwijken van andere kristallen modellen. Mocht u kiezen voor een polykristallen paneel dan zal het totale oppervlakte zonnecellen verminderen en daarbij horend het rendement. Bekijk om misverstanden of andere misvattingen te voorkomen goed naar de specificaties van de verschillende zonnepanelen. Uiteraard krijgt u hierover een uitgebreid advies thuis.

Zakelijke markt

Wanneer grotere dakoppervlaktes voorzien moeten worden van zonnepanelen bieden wij van Zonnepanelenkopen.nl u een andere optie ‘‘in roof zonnepanelen’’. De panelen worden letterlijk in het dak van het gebouwd gemonteerd. De oppervlakte van deze panelen is een aantal centimeter groter dan gebruikelijk (164,4 x 102,7 cm). Verder gelden voor de zakelijke markt ook andere regels wat betreft subsidies en het totaal aantal panelen dat geplaatst mag worden op een dak van een kantoorpand dan wel gebouw.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand? Vraag een gratis offerte aan en geef aan dat u een vrijblijvend adviesgesprek wenst te ontvangen. Via een vrijblijvend adviesgesprek kunt u direct de juiste beslissing maken.

Ook besparen op energie?