• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Plaatsen

Zonnepanelen zetten opbrengst prijsMeestal kiezen onze klanten ervoor om het gehele pv-systeem door onze specialisten te plaatsen. De meerwaarde in het totale bedrag wordt door de precieze plaatsing ruimschoots terugverdiend. We zullen hieronder een aantal zaken behandelen waar u rekening mee moet houden bij het plaatsen van de zonnepanelen op het dak van uw woning.

Soort dak

De meeste zonnepanelen worden op een schuindak geplaatst, maar het kan natuurlijk voorkomen dat u een plat dak heeft. Door de juiste plaatsing van de panelen is het met een platdak toch mogelijk om te genieten van voordelige stroom. De zonnepanelen worden met behulp van een constructie op de juiste positie gezet zodat deze optimaal energie kunnen opwekken.

Hellingshoek

De hellingshoek waarop uw zonnepanelen staan ingesteld bepalen voor een groot gedeelte het totale rendement wat u kunt behalen. Wij van Zonnepanelenkopen.nl kijken graag met u mee om de meest geschikte positie op het dak te kiezen. Tijdens de bezoekafspraak zal een van de aangesloten partners van Zonnepanelenkopen.nl de afmetingen en de graden van uw dak opmeten.

Garantieperiode

Wanneer uw zonnepanelen worden geplaatst heeft u recht op een aantal verschillende vormen van garantie namelijk product, vermogen en installatie garantie. De lengte van deze periodes verschillen per model. Zo krijgt u rond de tien jaar productgarantie op uw zonnepanelen en twee jaar garantie op de installatie en plaatsing. Meer informatie over de garantietermijnen is hier terug te vinden.

Keurmerken

Zonnepanelen goedkoop dunnefilmWij van Zonnepanelenkopen.nl vinden de kwaliteit en de veiligheid van de producten die wij aanleveren enorm belangrijk. We werken daarom alleen met bedrijven samen die voldoen aan de internationaal geldende richtlijnen. Zo hechten we in het bijzonder waarde aan de certificaten van TÜV en de instelling International Electrotechnical Commission die in Zwitserland gevestigd is. Een totaaloverzicht van keurmerken is hier terug te vinden.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over het plaatsen van een zonnepaneel systeem of heeft u een totaal andere vraag? Schroom niet en neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen hun best doen om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een passend antwoord. Nog sneller geholpen worden? Vul direct het vrijblijvende en gratis offerteformulier in.

Plaatsen van zonnepanelen?