• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Holten

Zonnepanelen plaatsen in Holten

Zonnepanelen holten plaatsenDe energierekening lijkt elk jaar nog steeds flink te stijgen. Hierdoor zijn veel gezinnen een steeds groter gedeelte van het inkomen aan energiekosten kwijt. Gelukkig kunt u daar tegenwoordig gemakkelijk iets aan doen. Woont u in de regio Holten? Denk dan eens aan de plaatsing van zonnepanelen. Gemiddeld genomen kan de plaatsing van zonnepanelen u enkele honderden euro's op jaarbasis besparen. Vanzelfsprekend neemt de woningwaarde ook toe met nieuwe zonnepanelen op uw dak.

Vergunning zonnepanelen in Holten

De plaatsing van zonnepanelen wordt door de overheid gestimuleerd. Normaal gesproken heeft u een vergunning nodig voor (ver-)bouwingsactiviteiten. Dit is meestal niet het geval bij zonnepanelen. Er zijn slechts enkele uitzonderingsregels van toepassing waarvoor wel een vergunning is vereist. Voor Holten zijn dit de volgende regels:

  • Als de woning een plat dak heeft;
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden;
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak;
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet;
  • Monumenten en andere Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen.

Leges in Holten

Dunnefilm zonnepanelen goedkoopSinds enkele jaren stimuleert de overheid het opwekken van schone energie. Concreet betekent dit dat de gemeente Rijssen-Holten geen leges berekend voor de plaatsing van zonnepanelen. De gemeente neemt zelf deze kosten voor rekening. Voor u als klant is de aanschaf van zonnepanelen zo extra voordelig, omdat u op deze manier flink wat geld kunt besparen op de bouwleges. Daarnaast biedt de overheid subsidie aan voor de mensen die zonnepanelen laten plaatsen. De hoeveelheid is echter beperkt, waardoor er wachtlijsten kunnen zijn.

Service van zonnepanelenkopen.nl

Zonnepanelenkopen.nl kan u ondersteunen in de zoektocht naar de beste zonnepanelen voor de juiste prijs. Vraag via onze website 5 verschillende offertes aan van bedrijven uit de regio Holten. Deze zijn gratis en geheel vrijblijvend. U kunt de offertes gemakkelijk vergelijken qua prijzen en materialen. Ook voor advies over zonnepanelen en subsidie bent u bij zonnepanelenkopen.nl aan het juiste adres.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Holten