• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Overijssel

Besparen op zonnepanelen laten plaatsen in Overijssel

Anno 2015 is investeren in zonnepanelen een zeer slimme keuze. Het financiële rendement op zonnestroom is tegenwoordig zelfs al hoger dan die van spaarrekeningen. Misschien is de grootste winst wel de winst in milieu die u boekt. Bezit u een huis in Overijssel en overweegt u om zonnepanelen te nemen? Dit is voor u haalbaarder dan u waarschijnlijk denkt dankzij Zonnepanelenkopen.nl. De weldoordachte opzet van deze website zorgt er namelijk voor dat u tientallen procenten kunt besparen op de normale prijs voor de panelen. Na het versturen van de offerteaanvraag beneden op deze webpagina, krijgt u meerdere offertes binnen – waaruit u eenvoudigweg de goedkoopste kiest!

Zonnepanelen op uw dak

Hoeveel kilowattuur de zonnepanelen op uw dak precies gaan opleveren, is afhankelijk van de omstandigheden bij u thuis. Bijvoorbeeld de grootte van uw dak is van invloed op het aantal panelen dat kan worden geplaatst. Daarnaast bepalen de ligging van uw dak ten opzichte van de zon en eventueel aanwezige schaduw wegens hoge gebouwen of bomen het vermogen van uw panelen. Overigens kan op bewolkte dagen en in de schaduw nog steeds stroom worden opgewekt, maar dit is wat minder dan wanneer het paneel in de zon staat.

Milieuwinst

Grijze stroom zorgt voor een immense hoeveelheid (broeikas)gassen. Voor één kilowattuur stoten zonnepanelen 8 tot 18 keer minder schadelijke gassen uit dan stroomopwekking middels gas respectievelijk steenkool. Dat gas en die steenkolen gaan snel op, terwijl de zon er nog miljarden jaren zal zijn. Er is dus grote noodzaak om over te stappen op duurzamere vormen van energieopwekking. Met de overstap naar zonnestroom kunt u daar een bijdrage aan leveren.

Financiële winst

Boven de daken van huizen in Overijssel schijnt zo’n 1550 uur per jaar de zon. De investering in panelen levert dan een jaarlijks rendement op van zo’n 6 procent. Door de bank genomen, betekent dit dat u de investering er na een dikke vijf jaar uit zult hebben. Wat u daarna bespaart op uw stroomrekening – of zelfs verdient door een teveel aan opgewekte stroom te verkopen aan uw elektriciteitsleverancier – is dus pure winst voor u.

De besparing voor u

Recent hebben inwoners van onder andere Enschede, Zwolle, Almelo, Deventer en Hengelo via ons tientallen tot honderden euro’s kunnen besparen. Hoe dit kan? Omdat ondernemers weten dat ze niet de enige zijn die een offerte uitbrengen, prikken zij een prijs die zo goedkoop mogelijk is. Hierna hoeft u nog slechts te checken wat de allergoedkoopste is. Als u nu besluit om de (vrijblijvende) offerte-aanvraag hieronder te doen, weet u over enkele dagen al wat de prijzen voor u zijn!