• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

IJmuiden-Velsen

Zonnepanelen plaatsen in IJmuiden-Velsen

Zonnepanelen plaatsen besparenBent u op zoek naar een investering met een hoog rendement? Denk dan eens aan het laten plaatsen van zonnepanelen. Ook in IJmuiden en de rest van de gemeente Velsen kunt u bij ons terecht voor zonnepanelen met het hoogste rendement. Jaarlijks kunt u vele honderden euro's besparen op uw energierekening. Dit betekent dat u deze investering er al snel uit zult hebben. Ook de overheid werkt mee aan een schoner milieu. Dankzij hun stimuleringsregels kunt u de zonnepanelen nu extra voordelig aanschaffen.

Vergunningsvoorwaarden in IJmuiden-Velsen

Normaal gesproken heeft u voor bouwwerkzaaamheden een vergunning nodig. Hiervoor moet u aankloppen bij de gemeente Velsen. Voor zonnepanelen is dit meestal niet van toepassing. De overheid heeft soepele regels opgesteld waardoor vrijwel iedereen vergunningsvrij kan profiteren van plaatsen van zonnepanelen. Slechts in de volgende gevallen kan het nodig zijn om een vergunning aan te vragen:

  • Als de woning een plat dak heeft;
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden;
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak;
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet;
  • Monumenten en andere Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen.

De bijbehorende bouwleges hoeft u in veel gevallen ook niet te betalen. Deze neemt de gemeente voor eigen rekening. Tevens kunt u in aanmerking komen voor een subsidie. Hiermee komt de overheid u tegemoet in de aanschaf van zonnepanelen in IJmuiden en omgeving. Dit zal de aanschafprijs flink laten dalen, waardoor het voor u nog goedkoper wordt om over te stappen op schone energie. Dankzij deze stimuleringsregels van de overheid wordt het voor iedereen mogelijk om te investeren in schone energie. Dit zal u niet alleen geld op de energierekening besparen, maar ook uw huis zal in waarde stijgen.

Service van zonnepanelenkopen.nl

Bent u benieuwd naar het laten plaatsen van zonnepanelen op uw woning in IJmuiden en Velsen? Vraag vrijblijvend tot 5 gratis offertes aan via onderstaand formulier. U ontvangt snel 5 gratis offertes van onze aangesloten specialisten uit de regio IJmuiden-Velsen. Zo kunt u de offertes vergelijken op de prijzen en de voorwaarden. Heeft u een keuze kunnen maken? Een specialist komt dan snel bij u langs om de afmetingen en hellingshoek te bepalen. Uw zonnepanelen worden dan zo snel mogelijk geplaatst.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor IJmuiden-Velsen