• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Huizen

Zonnepanelen plaatsen in Huizen

Ook in de gemeente Huizen kunt u terecht voor zonnepanelen van zonnepanelenkopen.nl. De plaatsing van zonnepanelen neemt sterk in populariteit toe. U kunt namelijk honderden euro's op jaarbasis besparen op uw energierekening. Toch vraagt de aanschaf van zonnepanelen wel om een investering. Door de aantrekkelijke regels die de overheid heeft opgesteld, samen met de mogelijkheid om subsidie aan te vragen, kan echter iedereen gemakkelijk overgaan tot de aanschaf.

Vergunningsvoorwaarden in Huizen

Voor schone energie en een beter milieu heeft de overheid subsidie beschikbaar gesteld voor diegene die over willen gaan tot de aanschaf van zonnepanelen. Wilt u gebruik maken van deze subsidie in Huizen? Het zou kunnen dat er een wachtlijst bestaat voor deze regeling. U kunt echter wel direct gebruik maken van de voordelige regels omtrent een vergunning. Meestal heeft u een vergunning nodig voor bouwwerkzaamheden aan uw woning, maar bij zonnepanelen heeft u in de meeste gevallen juist geen vergunning nodig. Er zijn wel een paar uitzonderingen:

  • Als de woning een plat dak heeft;
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden;
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak;
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet;
  • Monumenten en andere Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen.

Bouwleges in Huizen

Een ander voordeel van de stimuleringsmaatregelen van de overheid zijn de bouwleges, of beter gezegd, het gebrek aan bouwleges. Deze neemt de gemeente voor hun eigen rekening in het geval van de plaatsing van zonnepanelen. Zo kunt u toch weer enkele tientallen, tot honderden euro's besparen op de totale kosten.

Vraag uw 5 gratis offertes aan in Huizen

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van zonnepanelen? Vraag via onze website gratis en geheel vrijblijvend tot 5 gratis offertes aan. Deze krijgt u van bedrijven uit uw eigen regio. De prijzen en voorwaarden kunt u zo op uw gemak vergelijken. Een adviseur kan bij u aan huis komen om de opties te bespreken en de afmetingen en hellingshoek te bepalen. Zonnepanelen van zonnepanelenkopen.nl worden daarna zeer snel geplaatst zodat ook u kunt besparen op uw energiekosten.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Huizen