• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Hoofddorp

Zonnepanelen plaatsen in Hoofddorp

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in Hoofddorp? Maak gebruik van onze service en vraag direct 5 gratis offertes aan van bedrijven uit de regio Hoofddorp. De offertes kunt u gemakkelijk vergelijken om zo tot de beste keuze voor uw situatie te komen. De bedrijven waar wij mee samenwerken staan voor kwaliteit tegen goede prijzen. De aanschaf van zonnepanelen vraagt om een investering, maar door de plaatsing kunt u honderden euro's aan energie op jaarbasis besparen. De investering is dus snel terugverdiend!

Vergunning zonnepanelen in Hoofddorp

Door middel van subsidies en aantrekkelijke voorwaarden hoopt de overheid dat meer mensen de overstap maken op schone energie. Voor de plaatsing van zonnepanelen heeft u dan ook meestal geen vergunning nodig. Uitzonderingen in de regio Hoofddorp bestaan als uw woning onder de volgende regels valt:

  • Als de woning een plat dak heeft;
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden;
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak;
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet;
  • Monumenten en andere Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen.

Leges in Hoofddorp

Zonnepanelen terugverdienen voordeligMeestal heeft u te maken met bouwleges van de gemeente als u bouwactiviteiten wilt ondernemen. Hierbij moet u een bepaald percentage van de totale bouwsom betalen aan de gemeente om te mogen bouwen. Bij zonnepanelen is dit niet het geval. Doordat de overheid de plaatsing van zonnepanelen wil stimuleren neemt de gemeente Haarlemmermeer de bouwleges voor eigen rekening. Zo kunt u weer gemakkelijk geld besparen op de totale kosten.

Gratis offertes vergelijken op Zonnepanelenkopen.nl

Vraag vrijblijvend uw 5 gratis offertes aan. De prijzen en voorwaarden zijn zo gemakkelijk te vergelijken. Een adviseur kan bij u langs komen om uw wensen te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden. Ook voor vragen omtrent subsidies kunt u bij de adviseur terecht. Heeft u een keuze kunnen maken? De zonnepanelen worden dan snel geplaatst.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Hoofddorp