• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Haarlem

Zonnepanelen plaatsen in Haarlem

Zonnepanelen hebben de toekomst. Door de stormachtige vooruitgang in de ontwikkeling van zonne-energie, zijn de prijzen van zonnepanelen de afgelopen vijf jaar twee keer zo goedkoop geworden, terwijl de opbrengst (gemeten in opgewekte kilowatturen) bijna is verdubbeld. Grijp dus nu het momentum en laat via Zonnepanelenkopen.nl panelen aanleggen op uw dak in Haarlem.

Via deze website komt u gemakkelijk in contact met de installateur uit Noord-Holland die de panelen bij u kan aanleggen tegen de scherpste prijs én de beste voorwaarden. Via ons slimme offertesysteem kunt u namelijk tot wel vijf – vanzelfsprekend vrijblijvende – offertes aanvragen. Zonnepanelenkopen.nl werkt alleen met ervaren specialisten die op de hoogte zijn van alle technische ins en outs, maar u ook subsidie-, inboedelverzekering- en vergunningadvies kunnen geven.

Waarom Zonnepanelen kopen?

Waarom zonnepanelen? De voordelen zijn zonneklaar. Door uw stroom te halen uit deze duurzame energiebron, zo is uit meerdere onderzoeken gebleken, haalt u rendementen op uw geïnvesteerde geld die hoger liggen dan wanneer u uw geld op een spaarrekening zet. Ook zonder subsidie heeft u het aanschafbedrag al na een jaar of zeven à acht terugverdiend door minder stroom van het net af te nemen en/of zelfs stroom terug te leveren aan het net. Na deze terugverdienperiode bespaart u, afhankelijk van de omstandigheden bij u thuis, enkele tientjes tot honderden euro’s op uw stroomrekening per jaar, tot wel twee decennia lang.

De specialisten waar Zonnepanelenkopen.nl mee samenwerkt, hebben in uw regio al veel daken voorzien van panelen. Uit die ervaring is gebleken dat in Haarlem en omstreken uitmuntende opbrengsten uit de panelen zijn te halen. Door de geografische ligging nabij de kust zijn er namelijk maar weinig stapelwolken en dus veel zonuren (zo’n 1750 tot 1800 per jaar). De kosten voor de aanschaf haalt u er dus extra snel uit – en de winst ieder jaar daarna zal vele procenten hoger liggen.

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu

Mogelijk het belangrijkste argument om over te stappen op duurzame zonne-energie, is natuurlijk de milieuwinst. In tegenstelling tot de stroom van het net, die doorgaans wordt opgewekt in vervuilende kolen- of gascentrales, is de elektriciteit uit uw panelen groen. Dat betekent vele malen minder uitstoot van schadelijke gassen. Bovendien raakt de zon als energiebron niet uitgeput.

Wilt u ook goedkoop uit zijn bij de overstap op eigen, groene stroom? Vul dan hieronder het formulier in. Tip: heeft u de offertes binnen, dan adviseren wij u om met meerdere installateurs te spreken, aangezien zij alleen op basis hiervan tot in detail kunnen treden in hun aanbod aan u.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Haarlem