• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Zonnepanelen Alkmaar

Zonnepanelen plaatsen in Alkmaar

De energierekening neemt elke maand weer een flinke hap uit uw portemonnee. Heeft u daarom al eens gedacht aan de plaatsing van zonnepanelen? Ook in de regio Alkmaar kunt u nu terecht voor onze topkwaliteit zonnepanelen met een hoog rendement. Dankzij onze zonnepanelen kunt u elk jaar vele honderden euro's besparen op uw energierekening. De aanschaf van zonnepanelen vraagt om een flinke investering, maar deze heeft u binnen enkele jaren weer terugverdiend.

Vergunning nodig in Alkmaar

Voor verbouwingen aan uw woning heeft u meestal een vergunning nodig van de gemeente Alkmaar. Voor zonnepanelen is dit niet het geval. Slechts in de onderstaande uitzonderingsregels heeft u toch een vergunning nodig. Deze vraagt u aan bij de gemeente Alkmaar. De regels zijn als volgt:

  • Als de woning een plat dak heeft
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet
  • Monumenten en andere Rijksbeschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen

Bouwleges en subsidie in Alkmaar

De overheid wil schone energie stimuleren. Daarom kunt u nu extra voordelig zonnepanelen laten plaatsen. Eén van die stimuleringsregels van de overheid zijn de bouwleges. Normaal moet u deze zelf betalen bij een dergelijke verbouwing, maar in het geval van zonnepanelen zal de gemeente Alkmaar deze zelf voor rekening nemen. Een andere stimuleringsmaatregel is het aanvragen van subsidie. Hierdoor kunt u nog goedkoper nieuwe zonnepanelen aanschaffen. Wees er wel snel bij, want deze subsidie zal niet onbeperkt worden verstrekt. Zonnepanelenkopen.nl is u graag van dienst bij subsidie advies.

Ontvang 5 gratis offertes

Wilt u ook geld besparen op uw energierekening? Vraag dan gelijk tot 5 gratis offertes aan van specialisten uit de regio Alkmaar. Gebruik hiervoor het formulier op deze pagina. Deze gratis offertes worden u zonder verdere verplichtingen toegestuurd. Vergelijk de prijzen, opties en materialen en kies uw beste deal. Ook voor advies bent u van harte welkom bij onze specialisten. Start ook met besparen op uw energierekening en vraag direct uw 5 gratis zonnepanelen offertes in Alkmaar aan.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Alkmaar