• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Zonnepanelen Aalsmeer

Zonnepanelen plaatsen in Aalsmeer

Zonnepanelen zijn vandaag de dag steeds meer in opkomst. Ook in Aalsmeer kiezen steeds meer mensen voor een lagere energierekening dankzij zonnepanelen van Zonnepanelenkopen.nl. Onze zonnepanelen verlagen uw energierekening direct met enkele honderden euro's op jaarbasis. De aanschaf van zonnepanelen wordt door de overheid op het moment flink gestimuleerd, waarbij u in aanmerking kunt komen voor subsidie. Hierdoor kunt u nu extra voordelig nieuwe zonnepanelen laten plaatsen. Wees er echter snel bij. De subsidie van de overheid is niet onbeperkt. Hierdoor is het mogelijk dat u op een wachtlijst komt te staan. Nieuwe zonnepanelen zorgen niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook uw woningwaarde zal flink gaan stijgen.

Vergunning zonnepanelen in Aalsmeer

Vergunning zonnepanelen plaatsenVerbouwingen aan de buitenkant van uw woning vragen vaak om een vergunning. Dankzij de stimuleringsregels van de overheid is dit in Aalsmeer meestal niet van toepassing. Er zijn enkele uitzonderingsregels wanneer u wel een vergunning dient aan te vragen in de regio Aalsmeer. Deze regels zijn als volgt:

  • Als de woning een plat dak heeft
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet
  • Monumenten en andere Rijksbeschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen

Bouwleges in de regio Aalsmeer

Doordat u meestal geen vergunning nodig heeft, hoeft u de bouwleges meestal niet te betalen. Valt u toch onder de bovenstaande uitzonderingsregels? Dan moet u rekening houden met extra kosten. De bouwleges zijn hierbij afhankelijk van de totale bouwkosten bij de plaatsing van zonnepanelen. Meestal moet u rekening houden met een percentage van enkele procenten, waarbij een minimumbedrag van toepassing is.

Vraag 5 gratis offertes aan

Bespaar ook op uw energiekosten met onze zonnepanelen. In Aalsmeer kunt u, via het onderstaande formulier, tot 5 gratis offertes aanvragen. Deze komen van gerenommeerde specialisten uit uw eigen regio. Vergelijk de offertes qua prijzen, materialen en opties en kies uw beste deal. Ook voor subsidie advies kunt u altijd bij ons terecht. Vraag nu geheel vrijblijvend uw 5 gratis offertes in Aalsmeer aan.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Aalsmeer