• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Noord-Holland

Voordelige offertes voor zonnepanelen in Noord-Holland

Wist u dat u de investering in zonnepanelen er al na een jaar of zeven uit heeft? En dat u daarna jaarlijks tientallen tot honderden euro’s winst maakt? En dat deze rendementen (met zo’n 6 procent winst) hoger liggen dan die van de gemiddelde spaarrekening? Zonnepanelen zijn dus sowieso een slimme keuze, maar al helemaal als u als inwoner van Noord-Holland het laten plaatsen uitbesteedt via Zonnepanelenkopen.nl.

Honderden euro’s uitsparen

In iedere regio van Noord-Holland (Amsterdam, Hilversum, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Hoorn, Schagen en Den Helder) hebben wij namelijk een breed netwerk van bedrijven die offertes voor ons uitbrengen. Bij een offerteverzoek hier onderaan deze pagina, krijgt u meerdere offertes via ons. De bedrijven weten dat ze qua prijs op het scherp van de snede moeten gaan zitten, uit deze scherpe offertes kiest u vervolgens zelf degene die zo goedkoop of gunstig mogelijk is. Dit kan voor een uitsparing van honderden euro’s zorgen!

Verantwoorde en duurzame investering

Een investering in zonnepanelen is een verantwoorde en duurzame keuze. U stapt over op een vorm van energie die zorgt voor vele malen minder uitstoot van schadelijke stoffen als koolstofdioxide. Bovendien is de zon een bron die nooit uitgeput raakt, terwijl de voorraad gas en kolen in razend tempo kleiner wordt.

De situatie bij u thuis

Wijdverbreide misverstanden luiden dat zonnepanelen op het zuiden gericht moeten staan, nooit in de schaduw mogen komen en alleen werken op zonnige dagen. Een zonnepaneel werkt altijd, alleen is het rendement in bepaalde gevallen hoger. Ook op uw dak zullen zonnepanelen lonen. De zonnepaneelbedrijven uit Noord-Holland binnen ons netwerk, weten voor iedere woning precies hoe ze de zonnepanelen het beste kunnen installeren om zoveel mogelijk kilowatturen op te wekken.

Extra voordelig

Omdat zonnepanelen een duurzame keuze zijn, wordt de aanschaf ervan gestimuleerd door de overheid. Vraagt u vooral bij de specialist met de gunstigste offerte om subsidie advies, de mogelijkheden tot het terugvragen van BTW en (als het voor u nodig is) om meer informatie over een zogeheten groene (zeer voordelige) lening.

Offertes zonder verplichtingen

Als u besluit om (tot maximaal vijf) offertes aan te vragen van bedrijven die actief zijn in Noord-Holland, dan zit u nog nergens aan vast. Ook als u nog in het verkennende stadium zit, kunt u dus gewoon een offerteverzoek hieronder doen!