• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Eindhoven

Zonnepanelen kopen Eindhoven

Indien u woonachtig bent in Eindhoven dan ziet u om u heen waarschijnlijk steeds vaker zonnepanelen verschijnen. Deze stad is een van de voorlopers als het gaat om duurzame energie. Veel inwoners van Eindhoven hebben gekozen voor zonnepanelen om te besparen op hun energiekosten. Deze kosten kunnen per jaar oplopen tot 400 euro! Hiermee heeft u binnen enkele jaren uw investering terugverdiend. Daarnaast kan het installeren van zonnepanelen ervoor zorgen dat de marktwaarde van uw huis toeneemt! Al met al zijn er genoeg voordelen te noemen om te kiezen voor zonnepanelen.

Soorten

Dunnefilm soorten zonnepaneel

Meer weten over de soorten zonnepanelen? Bekijk direct alle soorten en maten! Lees verder

Plaatsen

Zonnepanelen plaatsen mogelijkheden

Zonnepanelenkopen.nl heeft experts die uw zonnepanelen kunnen plaatsen! Lees verder

Vergunning voor zonnepanelen Eindhoven

U vraagt zich misschien af wat er allemaal komt kijken bij het installeren van zonnepanelen en hoe deze worden geplaatst. In de meeste gevallen is het alleen noodzakelijk om contact op te nemen met een monteur om uw zonnepanelen te plaatsen. De Nederlandse overheid heeft namelijk toegezegd dat er voor het plaatsen van de meeste zonnepanelen geen vergunning meer nodig is. Dit alles om het gebruik van groene energie te motiveren. In een aantal gevallen is het aanvragen van een vergunning wel noodzakelijk:

  • Wanneer de woning een platte dakconstructie heeft
  • Wanneer u het dakoppervlak met zonnepanelen overschrijdt;
  • De hellingshoek van de zonnepanelen komt niet overeen met het dak;
  • De installatie wordt niet aangesloten aan het stroomnet;
  • Monumenten en andere door het Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen.

Leges voor zonnepanelen

Stel dat u in een uitzonderlijk geval wel een vergunning dient aan te vragen voor het plaatsen van u zonnepanelen, dan helpt de overheid u ook. Normaal gesproken moet er bij het aanvragen van een vergunning zogenaamde leges worden betaald. Deze leges dekken de kosten die de gemeente voor u maakt wanneer zij een vergunning keuren. Omdat u deze niet hoeft te betalen voor het aanvragen van zonnepanelen scheelt dit een hoop geld!

Zonnepanelen in Eindhoven? Vraag een offerte aan!

Er zijn veel verschillende bedrijven actief in de regio Eindhoven die u kunnen helpen aan nieuwe zonnepanelen. Ook binnen het netwerk van zonnepanelenkopen.nl zijn verschillende bedrijven actief. Indien u meer informatie wilt over zonnepanelen of deze wilt aanschaffen, volgt u deze 3 makkelijke stappen:

  • Vraag een vrijblijvende en GRATIS offertes aan.
  • Wij sturen een installateur bij u langs voor een berekening.
  • Binnen enkele weken kunt u genieten van uw zonnepanelen!

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Eindhoven