• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Noord-Brabant

Goedkoop zonnepanelen plaatsen in Noord-Brabant

Het rendement op zonnepanelen is de afgelopen jaren verdubbeld, terwijl de prijzen voor het laten plaatsen grofweg zijn gehalveerd. Vroeger rendeerde zonne-energie alleen nog met subsidie. Tegenwoordig echter kan iedereen die zonnecellen neemt een winst behalen op zijn investering die hoger is dan het geld op een spaarrekening zetten (vanaf zo’n 6 procent per jaar). Inwoners van Noord-Brabant kunnen zeer goedkoop uit zijn als ze het installeren van de panelen uitbesteden via Zonnepanelenkopen.nl. In een handomdraai zijn in één keer meerdere offertes aan te vragen van specialisten die actief zijn in uw regio. Zelf legt u ze naast elkaar en pikt er de goedkoopste uit.

Uitsparing van uitstoot broeikasgassen

U bespaart met zonnepanelen een hoop geld. Na een jaar of vijf tot zeven heeft u al uw geïnvesteerde geld er al weer uit dankzij de lagere stroomrekening, hierna kunt u nog een jaar of twintig tot dertig winst maken. Maar ook, en dat is misschien nog wel belangrijker, realiseert u een uitsparing op de uitstoot van schadelijke broeikasgassen.

Bij kolencentrales vindt er een uitstoot van 900 gram CO2 per kilowattuur plaats, bij centrales op gas is dit 400 gram, terwijl het bij zonlicht maar 50 gram is. Een huishouden verbruikt per jaar gemiddeld zo’n 3500 kilowattuur, dus u kunt nagaan hoeveel uitstoot het scheelt als u switcht naar zonne-energie. Bovendien: de zon als energiebron is onbeperkt, maar kolen en gas raken in een snel tempo op.

Voordelig uitbesteed dankzij Zonnepanelenkopen.nl

Besteedt u de aanschaf en het installeren van zonnepanelen uit via Zonnepanelenkopen.nl, dan bent u zeer goedkoop uit. De bedrijven die voor ons werken, weten namelijk dat zij zo scherp mogelijke offertes moeten uitbrengen. Met name in de regio’s in Brabant Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Breda, Roosendaal en Helmond hebben mensen hierdoor ten minste honderd tot wel duizend euro op de prijs kunnen besparen.

Prijzen voor u

Bent u benieuwd wat de prijzen zijn van de bedrijven die actief zijn in uw regio van Noord-Brabant? U kunt dan hieronder uw gegevens invoeren. Het kan geen kwaad dit te doen als u nog oriënterende bent, aangezien het aanvragen van de offertes tot niets verplicht!