• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Landgraaf

Zonnepanelen plaatsen in Landgraaf

Zonnepanelen landgraaf subsidieZonnepanelenkopen.nl plaatst zonnepanelen door heel het land. Ook in Zuid-Limburg in de regio Landgraaf bent u bij ons aan het goede adres voor zonnepanelen met het hoogste rendement. Steeds meer mensen maken de overstap naar schone energie en zonnepanelen passen hier uitermate goed bij. Ook de overheid wil mensen stimuleren om over te stappen op zonnepanelen. Door soepele regels en de mogelijkheid om subsidie aan te vragen heeft u deze investering al snel weer terugverdiend. Eenmaal geplaatst leveren de zonnepanelen u een besparing op van honderden euro's per maand op de energierekening.

Vergunningen in Landgraaf

Voor bouwwerkzaamheden rond uw woning moet u meestal een vergunning aanvragen bij de gemeente Landgraaf. Voor zonnepanelen zijn deze regels versoepeld. Dit betekent dat u meestal geen vergunning nodig heeft. Alleen voor de volgende uitzonderingen bestaat de kans dat u wel een vergunning moet aanvragen:

  • Als de woning een plat dak heeft;
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden;
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak;
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet;
  • Monumenten en andere Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen.

Normaal gesproken moet u bouwleges betalen aan de gemeente. In het kader van soepele regelgeving omtrent zonnepanelen is dit ook hier niet van toepassing. U hoeft geen bouwleges te betalen in Landgraaf als u zonnepanelen laat plaatsen.

5 gratis offertes in Landgraaf

Wilt u meer weten over de voordelen van zonnepanelen? Neem dan contact met ons op. U kunt 5 gratis offertes aanvragen via onze website. U ontvangt deze van specialisten uit de regio Landgraaf. Zo kunt u de prijzen en voorwaarden gemakkelijk met elkaar vergelijken. U zit nergens aan vast, maar besluit u om in zee te gaan met één van onze aangesloten partners dan komt er op korte termijn een specialist bij u aan huis om de bouw zo snel mogelijk te realiseren.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Landgraaf