• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Kerkrade

Zonnepanelen plaatsen in Kerkrade

Zonnepanelen subsidie kerkradeDe aangesloten specialisten van zonnepanelenkopen.nl plaatsen zonnepanelen van topkwaliteit door heel het land. Ook in Zuid-Limburg kunt u bij ons terecht voor zonnepanelen met een hoog rendement voor scherpe prijzen. Woont u in Kerkrade en wilt u ook besparen op uw energiekosten? Dan moet u zeker even verder lezen. Het laten plaatsen van zonnepanelen vraagt om een flinke investering. Deze investering heeft u echter binnen enkele jaren alweer terugverdiend. Zonnepanelen laten u namelijk honderden euro's op jaarbasis besparen op uw energierekening. Dankzij soepele regelgeving en subsidies van de overheid wordt de aanschaf nu nog aantrekkelijker.

Vergunning en bouwleges in Kerkrade

Wilt u bouwactiviteiten ondernemen rond uw woning? Normaal gesproken moet u dan een vergunning aanvragen bij de gemeente Kerkrade. Afhankelijk van de gemeente moet u een vast bedrag betalen, of een bepaald percentage over de totale bouwsom. Dit zijn de zogenaamde bouwleges. Bij zonnepanelen zijn de regels versoepeld. De bouwleges komen voor rekening van de gemeente en meestal heeft u geen vergunning nodig. Uitzonderingen in Kerkrade zijn als volgt:

  • Als de woning een plat dak heeft;
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden;
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak;
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet;
  • Monumenten en andere Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen.

Zonnepanelen laten plaatsen

Onze zonnepanelen gaan lang mee. Na 25 jaar leveren de zonnepanelen nog steeds 80% van het originele rendement. De investering heeft u er binnen enkele jaren uit, waardoor u al snel flink veel geld kunt besparen. Wilt u meer weten over zonnepanelen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. U krijgt gratis 5 verschillende offertes van specialisten uit de regio Kerkrade. Zo kunt u de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden rustig eens vergelijken. Besluit u om te kiezen voor zonnepanelen op uw woning in Kerkrade? Een specialist neemt alles nog even met u door en zal de hellingshoek en de afmetingen bepalen. De zonnepanelen worden vervolgens snel op uw woning in Kerkrade geplaatst.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Kerkrade