• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Limburg

Voordelig zonnepanelen in Limburg laten plaatsen

Zonnepanelen zijn tegenwoordig vele malen zo goedkoper dan veel mensen denken. Besteedt u het laten plaatsen ervan uit via Zonnepanelenkopen.nl, dan kunt u als inwoner van Limburg bovendien honderden euro’s besparen op de prijs. We hebben een netwerk van zonnepanelenondernemers dat de hele provincie bestrijkt. Doet u hieronder een prijsopgaveverzoek, dan zullen meerdere van deze ondernemers een offerte uitbrengen. Voor u is het dan nog slechts een kwestie van vergelijken, de goedkoopste uitzoeken en contact met het bedrijf in kwestie opnemen!

De talloze redenen voor zonnepanelen

Er zijn talloze redenen om voor zonnepanelen te kiezen. De belangrijkste zijn uw bankrekening en ons algehele leefklimaat. Allereerst uw bankrekening. Dankzij het gegeven dat zonnepanelen de afgelopen pak ‘m beet tien jaar twee keer zo goedkoop zijn geworden in de aanschaf en ze ongeveer twee keer zoveel stroom zijn gaan opleveren, is de installatie van zonnepanelen een investering die flinke winsten oplevert. Sterker nog, na een jaar of zeven heeft u het geld allemaal al terug verdiend, aangezien uw stroomrekening veel lager is. Hierna profiteert u misschien nog wel twee, drie decennia van een structureel lagere energierekening.

Het milieu

Niet alleen uw bankrekening is gebaat bij zonnepanelen, ook ons leefklimaat. De uitstoot van schadelijke broeikasgassen als CO2 kan drastisch worden verminderd als de stroom niet meer wordt opgewekt in vervuilende energiecentrales, maar op onze daken. Bijvoorbeeld: het verbranden van kolen voor elektriciteit levert 900 gram uitstoot op per kilowattuur, terwijl dit bij zonne-energie slechts 50 gram is!

Volledige begeleiding, goed advies

De specialisten die een offerte aan u voorleggen, zullen u bij het gehele proces begeleiden en geven u altijd goed advies. Ze kunnen u vertellen hoe u de betaalde BTW kunt terug ontvangen, u subsidie advies geven en bijpraten over de mogelijkheden om een (duurzame en dus goedkope) lening af te sluiten.

De zonnige prijzen voor u

Steden als Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Weert, Venlo en Venray kennen zo’n 1.500 à 1.600 zonuren per jaar. Dat is goed voor voortreffelijke winsten uit zonnepanelen. Maar wat kosten die panelen nu in uw regio in Limburg? U kunt over enkele dagen al weten wat de zonnige prijzen voor u zijn, mits u althans een minuutje de tijd neemt om hieronder de gevraagde data in te vullen. Schroomt u niet, de ontvangen offertes verplichten u tot niks!