• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Groningen

Zonnepanelen plaatsen in Groningen

Ook in het noorden van Nederland zijn de aangesloten specialisten van Zonnepanelenkopen.nl te vinden, zo ook in de plaats Groningen. De zonnepanelen installaties zijn vooral te vinden in de oostelijke gebieden van de stad. Woont u in de stad of in de buurt van Groningen en wilt u direct profiteren van de voordelen van zonnepanelen? Zo is het mogelijk om direct bij montage al geld te besparen op uw energierekening. Vraag voor meer informatie een gratis offerte aan via het onderstaande formulier.

Richtlijnen vergunning

In veel van de gevallen is het aanvragen van een bouwvergunning niet noodzakelijk. We zullen hieronder een aantal algemene regels opsommen die in de stad Groningen van toepassing. In de volgende gevallen bent u verplicht om een omgevingsvergunning aan te vragen bij de gemeente Groningen:

  • Bij een plat dak moet u vrijwel altijd een vergunning aanvragen;
  • Wanneer u met de zonnepanelen het dakoppervlakte overschrijdt;
  • De hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomen met het dak;
  • De zonnepanelen niet worden gebruikt voor het opwekken van energie;
  • Zonnepanelen mogen niet worden geplaatst op Rijksbeschermde monumenten.

Soorten

Soorten zonnepanelen kosten

Meer weten over de soorten zonnepanelen? Bekijk direct alle soorten en maten! Lees verder

Plaatsen

Zonnepanelen plaatsen experts

Zonnepanelenkopen.nl heeft experts die uw zonnepanelen kunnen plaatsen! Lees verder

Leges van maar liefst 0 euro

De overheid stelt voor vrijwel alle verbouwingen aan- dan wel in de buurt van uw woning zogenoemde legeskosten in rekening. Voor zonnepanelen maakt de overheid echter een uitzondering, wat bij de aanschaf enkele tientallen euro's scheelt.

Zonnepanelen prijzen in Groningen

Het is vrij lastig om een concrete prijs per paneel of installatie te geven, aangezien iedere situatie weer anders is. We kunnen u wel informeren over de verschillende kosten die u kunt verwachten bij het aanschaffen van zonnepanelen. Zo zijn niet alleen de panelen zelf een uitgaven, maar ook de bedrading, meters, omvormers en de installatiekosten belangrijke onderdelen van de gehele installatie.

Onze werkwijze

Via Zonnepanelenkopen.nl kunt u gemakkelijk en snel een offerte aanvragen.

  • Vraag een vrijblijvende en GRATIS offertes aan.
  • Wij sturen een installateur bij u langs voor een berekening.
  • Binnen enkele weken kunt u genieten van uw zonnepanelen!

Zonnepanelen in Groningen? Ontvang gratis offertes!

Het hebben van zonnepanelen brengt vele voordelen met zich mee, die niet alleen uit te drukken zijn in rendement. Zo hebben zonnepanelen een positieve werking op de waarde van uw woning en de koopbereidheid van de kopers. Ook levert u indirect een vrij belangrijke bijdrage aan het milieu en het realiseren van een betere wereld voor uw klein kinderen. Benieuwd naar alle voordelen en de bijbehorende prijzen/voorwaarden? Door het onderstaande formulier in te vullen wordt uw aanvraag doorgestuurd naar vijf partners. U kunt op deze manier gemakkelijk en snel de verschillende partijen met elkaar vergelijken.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Groningen