• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Groningen

In Groningen zeer goedkoop zonnepanelen plaatsen

Het slimme offertesysteem van Zonnepanelenkopen.nl is ook beschikbaar voor u als huizenbezitter uit de provincie Groningen. In een handomdraai vraagt u hier in één keer meerdere offertes aan, met een maximum van vijf. Omdat de bedrijven weten dat zij u een zeer goedkoop aanbod moeten doen en u zelf hieruit de zo goedkoop mogelijke offerte kiest, kunt u gemakkelijk honderden euro’s voordeliger uit zijn. Van inwoners uit Groningen, Delfzijl, Veendam, Winschoten en Stadskanaal die recentelijk via ons hun klus voor zonnepanelen hebben uitbesteed, hebben wij gehoord dat ze zelfs 45 procent minder hebben betaald dan de prijs die elders wordt gerekend!

Groene rendementen

Een dergelijke groene investering is er één met een gouden randje. De rendementen erop liggen ongeveer even hoog als bij beleggingen, maar de risico’s van zonnepanelen zijn compleet afwezig. Zonnestroom kan namelijk altijd worden opgewekt, ook als de zon niet schijnt. Groningen is niet de meest zonrijke provincie, maar het behaalde rendement is nog steeds zo’n 6 procent.

Goedkoop

Gegarandeerd dat de prijzen voor het laten plaatsen van zonnepanelen voor u als inwoner van Groningen honderd procent gaan meevallen. U hoeft niet te twijfelen over een aanvraag. De offertes die via ons worden uitgebracht, scheppen namelijk geen verplichtingen. Het kan dus nooit kwaad om even te kijken hoe goedkoop het voor u is!

Investeren in de toekomst

Investeren in zonnepanelen, is investeren in de toekomst. Dat is enerzijds uw eigen toekomst, aangezien u na een jaar of zes tot acht al winst gaat maken op de panelen en ze dan nog gerust een jaar of twintig kunnen meegaan – en uw stroomrekening kunnen blijven reduceren.

Anderzijds investeert u in de toekomst van de aarde. De ‘oude’ manier van stroom opwekken is zeer vervuilend en leidt tot opwarming van de aarde. Bovendien raken de materialen die worden opgestookt in de elektriciteitscentrales in snel tempo op. Elektriciteit uit zonnecellen daarentegen levert slechts zeer weinig uitstoot van broeikasgassen op, terwijl de zon er altijd zal blijven en dus niet kan opraken.

Zeer ervaren bedrijven

De bedrijven waarmee wij samenwerken, zijn allemaal zeer ervaren. Ze weten precies hoe ze bijvoorbeeld de panelen moeten installeren en hoeveel ventilatieruimte er rondom de omvormer moet zitten om de rendementen zo hoog mogelijk te laten zijn. Ook kunnen ze u helpen met subsidie advies, het terugvragen van de BTW en andere financiële kwesties.