• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Goedkoop

Dunne cellen rendement zonnepanelenDe prijs van zonnepanelen is de afgelopen zes jaar flink gedaald. Dit komt onder andere door de razendsnelle ontwikkelingen die zich in deze branche afspelen. Zo is de prijs per Wp flink gedaald en zijn de zonnepanelen veel stabieler en kwalitatief sterker geworden.

Dunne film cellen

De opkomst van zonnecellen die voor een groot gedeelte van de wereld betaalbaar zijn is in volle gang. Zo hebben dunne film panelen een aantal voordelen die kristallijn modellen niet hebben namelijk: een gunstige prijs, zeer dun en meerdere invalshoeken waar stroom opgewekt kan worden. Doordat dunne films super dun en flexibel zijn kunnen zij min of meer overal worden neergezet, wat gezien de beperkte ruimte op uw dak heel handig is.

Rendement valt tegen

De goedkoopste panelen die wij kunnen bieden namelijk dunne film cellen leveren nog te weinig rendement op om een groot gedeelte van uw energieverbruik duurzaam te maken. Het rendement is ten opzichte van de klassieke modellen erg laag te noemen. Zo kunt u rekenen op een rendement van rond de 6%.