• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Huissen

Zonnepanelen plaatsen in Huissen

Zonnepanelen flexibel kopenOok in de gemeente Lingewaard kunt u terecht voor topkwaliteit zonnepanelen voor een voordelige prijs. Zonnepanelenkopen.nl plaatst regelmatig energiebesparende zonnepanelen in de regio van Huissen. Investeren in zonnepanelen is een goede keuze. Eenmaal geplaatst kunt u tot wel €400,- op jaarbasis besparen op uw energierekening. Zo zult u de aanschaf van zonnepanelen er al snel weer uithalen. Mooi meegenomen is dat uw woning in waarde zal stijgen door de plaatsing van zonnepanelen.

Vergunning nodig in Huissen?

Voor de meeste bouwactiviteiten rond uw woning heeft u een vergunning nodig. Als u zonnepanelen laat plaatsen is dit niet het geval. Doordat de overheid de plaatsing van zonnepanelen wil stimuleren kunt u gebruik maken van diverse voordelen. Slechts in enkele uitzonderingen heeft u toch een vergunning nodig in Huissen. Daarvoor gelden de volgende regels:

  • Als de woning een plat dak heeft
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet
  • Monumenten en andere Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen

In de meeste gevallen zult u, zonder vergunning, de zonnepanelen gewoon kunnen laten plaatsen.

Subsidie en leges in Huissen

Meestal moet u bij bouwactiviteiten een bepaald percentage van de totale bouwsom voldoen aan de gemeente. Dit zijn de zogenaamde bouwleges. Bij zonnepanelen is dit niet het geval, ook dankzij de stimuleringsregels van de overheid. U kunt hierdoor dus gemakkelijk op de kosten besparen. Het grootste voordeel haalt u echter uit de aanvraag van een subsidie. Deze subsidie kunt u aanvragen bij de overheid en valt ook onder de stimuleringsregels voor schonere energie. Dit geld is niet oneindig groot, dus het zou kunnen dat u op een wachtlijst komt te staan.

Gratis offertes in Huissen

Wilt u in Huissen ook profiteren van zonnepanelen? Vraag via onze website tot 5 gratis offertes aan. Deze verplichten u tot niets. U ontvangt deze offertes van gespecialiseerde bedrijven uit de regio van Huissen. Deze offertes laten u de prijzen en voorwaarden met elkaar vergelijken. Heeft u een keuze kunnen maken? Een adviseur zal bij u langskomen om uw wensen door te nemen. U kunt ook bij de adviseur terecht voor vragen over de aanvraag van een subsidie. De zonnepanelen zullen, nadat de afmetingen en hellingshoek zijn bepaald, snel geplaatst worden.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Huissen