• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Leeuwarden

Zonnepanelen plaatsen in Leeuwarden

Zonnepanelen zijn ook in Leeuwarden aan een sterke opmars bezig. Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen van zonnepanelenkopen.nl. Onze aangesloten specialisten plaatsen topkwaliteit zonnepanelen met het hoogste rendement. Zelfs na 25 jaar leveren onze zonnepanelen nog steeds 80% van het originele rendement. Waarom kiezen mensen steeds vaker voor deze vorm van schone energie? Zonnepanelen leveren u veel voordelen op, ook tijdens de aanschaf.

Vergunning in Leeuwarden

Schone energie, oftewel groene energie, is aan een sterke opmars bezig. De overheid wil deze opmars stimuleren door soepele regelgeving en subsidies. Ook u in Leeuwarden kunt hier gebruik van maken. Voor bouwwerkzaamheden heeft u meestal een vergunning nodig. Zonnepanelen zijn hierop een uitzondering. Meestal kunt u de zonnepanelen laten plaatsen zonder vergunning. Slechts in de volgende gevallen heeft u wellicht toch een vergunning nodig:

  • Als de woning een plat dak heeft;
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden;
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak;
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet
  • Monumenten en andere Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen

Om de bouwleges hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken in Leeuwarden. Deze hoeft u niet te betalen. De aanschaf van zonnepanelen wordt op deze manier
toch al weer enkele tientallen tot honderden euro's goedkoper. Als u in aanmerking komt voor een subsidie wordt de aanschaf nog aantrekkelijker. De investering heeft u er in enkele jaren weer uit. Zonnepanelen laten u jaarlijks honderden euro's besparen op uw energiekosten.

Vraag 5 gratis offertes aan

Wilt u meer weten over zonnepanelen op uw woning in Leeuwarden? Neem contact met ons op voor de vele voordelen. U kunt vrijblijvend 5 gratis offertes aanvragen via onze website. Bedrijven uit de regio Leeuwarden sturen u deze offertes op zodat u een goede afweging kunt maken over de prijzen en voorwaarden. Als u ingaat op een aanbod van één van onze partners kan een specialist bij u thuis langskomen om uw wensen te bespreken en de hellingshoek en afmetingen te bepalen. Vervolgens zal er snel worden overgegaan tot de bouwwerkzaamheden. De zonnepanelen worden in één dag bij u thuis geplaatst.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Leeuwarden