• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Joure

Zonnepanelen plaatsen in Joure

Hans zonnepanelen plaatsenDe specialisten van zonnepanelenkopen.nl plaatsen regelmatig nieuwe zonnepanelen in de regio Joure. Zit u al een tijdje te denken aan een investering met een hoog rendement? Denk dan eens aan de plaatsing van zonnepanelen. Zonnepanelen brengen diverse voordelen met zich mee en worden, mede dankzij het stimuleren van de overheid, nu extra aantrekkelijk in de aanschaf. Wilt u meer weten over de verschillende voordelen die zonnepanelen u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen van zonnepanelen in Joure

Als inwoner van Joure kunt u nu extra voordelig gebruik maken van de nieuwe regels van de overheid. Door subsidie aan te vragen krijgt u een tegemoetkoming in de aanschafprijs. Daarnaast zijn de regels omtrent een omgevingsvergunning en de bouwleges versoepeld. Deze heeft u meestal niet nodig bij het laten plaatsen van zonnepanelen. Er zijn enkele uitzonderingen:

  • Als de woning een plat dak heeft;
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden;
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak;
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet;
  • Monumenten en andere Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen.

Bouwleges in Joure

Ook op het gebied van bouwleges hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij de overheid hoeft u deze niet te betalen bij het laten plaatsen van zonnepanelen. De gemeente De Friese Meren neemt deze voor eigen rekening. Dankzij deze stimuleringsregels kunt u flink besparen op de totale kosten en relatief goedkoop overgaan op de aanschaf.

Service van zonnepanelenkopen.nl

Het plaatsen van zonnepanelen levert jaarlijks een besparing op van vele honderden euro's op de energiekosten. Wat kost een dergelijke investering in zonnepanelen nou eigenlijk? Neem contact met ons op en ontvang gratis 5 offertes van specialisten uit de regio Joure. Zo kunt u de prijzen en voorwaarden met elkaar vergelijken. Heeft u een keuze gemaakt? Nadat een specialist de afmetingen en hellingshoek heeft bepaald worden onze zonnepanelen van topkwaliteit zeer snel in één dag geplaatst.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Joure