• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Flevoland

Goedkoop zonnepanelen installeren op huizen in Flevoland

Recentelijk hebben wij ervoor gezorgd dat veel mensen uit plaatsen als Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Urk en Biddinghuizen goedkoop zonnepanelen hebben kunnen laten plaatsen. Via Zonnepanelenkopen.nl kregen ze meerdere (tot 5 stuks) offertes binnen, waaruit ze zelf de voordeligste hebben geselecteerd. Daardoor hebben ze gemiddeld een paar honderd euro kunnen besparen voor de panelen op hun huis in Flevoland.

Een voortreffelijke investering

Zonnestroom is een voortreffelijke investering. De laatste onderzoeken wijzen uit dat de rendementen zelfs hoger zijn dan wanneer u het geld op de bank zet. Vroeger waren zonnepanelen nog vooral een hobbyding voor de eco fanatici, maar tegenwoordig zijn de prijzen voor aanschaf zo laag en de rendementen zo hoog dat u de panelen al na een jaar of vijf tot acht heeft terugverdiend. Hierna is het pure winst maken, tot wel drie decennia lang!

Een stap naar een betere wereld

Met het laten plaatsen van zonneplaatsen zet u een belangrijke stap naar een betere wereld. Enerzijds omdat de CO2-uitstoot aanzienlijk minder is per kilowattuur dan bij fossiele brandstoffen, anderzijds omdat de zon een niet uit te putten bron van energie is – terwijl gas en kolen (in snel tempo) opraken.

Wist u dat al:

  • De panelen doorgaans binnen één dag kunnen worden geplaatst?
  • Een (omgevings)vergunning normaal gesproken niet nodig is?
  • U de stroom die u meer opwekt dan u zelf verbruikt kunt doorverkopen aan uw stroomleverancier?

De beste specialisten

Zonnepanelenkopen.nl werkt alleen samen met de beste specialisten. Zij hebben veel ervaring met alle huistypes en weten precies hoe ze de panelen in uw situatie moeten plaatsen voor het beste rendement (denk aan de hoek van plaatsing, de ligging ten opzichte van het zuiden, eventuele schaduw, etc.). Ze kunnen u ook advies geven over en begeleiden bij subsidie aanvragen, BTW terugvragen en een groene (goedkope) lening regelen.

Hoeveel kosten de panelen voor u?

Hoeveel kosten de zonnepanelen in uw regio van Flevoland? U kunt dat over enkele dagen al weten. Het enige dat u hoeft te doen, is hieronder uw gegevens achterlaten. Daarna is het een fluitje van een cent om het gunstigste prijsaanbod eruit te pikken.