• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Klazienaveen

Zonnepanelen plaatsen in Klazienaveen

Zonnepanelen besparen groene energieWoont u in de regio Klazienaveen en wilt u schonere energie gaan gebruiken? Wilt u besparen op uw energiekosten en uw woningwaarde laten stijgen? Dan is een investering in zonnepanelen echt iets voor u. De huizenprijzen in Klazienaveen zijn de laatste jaren steeds verder gedaald. Een investering in zonnepanelen kan deze daling verder tegengaan. Ook als u niet wilt verhuizen zijn zonnepanelen zeker de moeite waard. U kunt namelijk tot wel €400,- besparen op uw jaarlijkse energiekosten. De investering heeft u dan ook weer snel terugverdiend. Wilt u meer weten over de voordelen die zonnepanelen u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Vergunningsvoorwaarden Klazienaveen

Ook mensen in Klazienaveen kunnen gebruik maken van diverse stimuleringsregels die door de overheid zijn opgesteld. Zo wil men een beter milieu en schonere energie stimuleren. Voor u betekent dit zo weinig mogelijk administratief werk. Voor de meeste woningen heeft u geen omgevingsvergunning nodig voor het laten plaatsen van de zonnepanelen. Uitzonderingen zijn de volgende gevallen:

  • Als de woning een plat dak heeft;
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden;
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak;
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet;
  • Monumenten en andere Rijks beschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen.

Ook voor de bouwleges hoeft u niets te regelen. Normaal gesproken gaat er een bepaald percentage van de bouwsom naar de gemeente Emmen als u in Klazienaveen wilt bouwen. In het geval van zonnepanelen zijn er geen bouwleges die u hoeft te betalen. Vaak is het ook nog mogelijk om een tegemoetkoming in de aanschafkosten te krijgen. Er zijn diverse subsidiepotjes beschikbaar via de overheid.

5 gratis offertes

Wilt u uw woning in Klazienaveen voorzien van zonnepanelen? Zonnepanelenkopen.nl maakt het u gemakkelijk. Vraag via het onderstaande formulier direct 5 gratis offertes aan van bedrijven uit de regio Klazienaveen. De prijzen en opties zijn nu gemakkelijk voor u te vergelijken. Heeft u een specialist gekozen die het beste aan uw wensen voldoet? Een specialist komt bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. Ook kan deze specialist gelijk de afmetingen en hellingshoek bepalen, zodat de bouw zo snel mogelijk kan beginnen.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Klazienaveen