• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Zonnepanelen Assen

Zonnepanelen kopen in Assen

In het Drenthse Assen zijn onze zonnepanelen specialisten ook actief. Al vele huizen in de regio Assen hebben wij inmiddels van nieuwe zonnepanelen mogen voorzien. De toenemende populariteit van zonnepanelen is ook niet zo vreemd. U bespaart direct vele honderden euro's op jaarbasis op uw energierekening. U heeft de investering er dan ook al snel weer uit, waarna u elke maand veel goedkoper uit bent.

Vergunning in Assen

Een verbouwing aan uw woning vereist meestal een gemeentelijke vergunning. Dankzij de stimuleringsregels voor schone energie van de overheid, geldt dit meestal niet voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Slechts in de volgende uitzonderingen moet u in de gemeente Assen wel een vergunning aanvragen:

  • Als de woning een plat dak heeft
  • Als het dakoppervlak door de zonnepanelen wordt overschreden
  • Als de hellingshoek van de zonnepanelen niet overeenkomt met het dak
  • Als de installatie niet wordt aangesloten op het stroomnet
  • Monumenten en andere Rijksbeschermde gebouwen mogen niet worden voorzien van zonnepanelen

Leges en subsidie in Assen

Omdat u meestal geen vergunning hoeft aan te vragen, kunt u ook op de kosten van de bouwleges besparen. U kunt echter nog meer besparen op de aanschaf van zonnepanelen. Wist u dat u mogelijk een subsidie kunt krijgen? De overheid heeft subsidie beschikbaar voor diegene die schone energie via zonnepanelen wil gebruiken. De hoeveelheid subsidie is echter beperkt, dus wees er snel bij. Anders komt u mogelijk op een wachtlijst terecht.

Ontvang 5 gratis offertes in de regio Assen

Bespaar ook op uw energierekening en krijg een hogere woningwaarde. Onze topkwaliteit zonnepanelen met hoog rendement zorgen hiervoor. Maak gebruik van onze speciale actie in Assen. Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt tot 5 gratis offertes van zonnepanelen specialisten uit de regio Assen. Vergelijk de offertes en kies de laagste prijs. Hierdoor kunt u direct vele honderden euro's op jaarbasis besparen. Vraag nu uw 5 gratis offertes in Assen aan.

Snel 5 gratis zonnepanelen offertes voor Assen