• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Drenthe

Voordelig zonnepanelen kopen voor uw huis te Drenthe

Zonnepanelen zijn een zeer slimme investering. Na een jaar of zeven heeft u de kosten er al uit dankzij de lagere stroomrekening, waarna u dus winst gaat maken. Dankzij Zonnepanelenkopen.nl kunt u tientallen procenten op de aanschafprijs besparen voor uw huis in Drenthe. In de regio’s Assen, Hoogeveen, Coevorden, Meppel, Emmen en Westerbork hebben wij een mooi aantal bedrijven die offertes voor ons uitbrengen. Doet u hieronder een aanvraag, dan zult u meerdere offertes ontvangen – met een maximum van vijf. Zelf kiest u hier vervolgens de prijsopgave uit die u het meeste bevalt.

Stroom uit zonnepanelen

In Drenthe heeft u zo’n 1500-1600 uren zonneschijn per jaar, meer dan voldoende om geweldige rendementen te halen op uw panelen. Helemaal omdat de technologie het afgelopen decennium zo is ontwikkeld, dat de prijzen van de panelen zijn gehalveerd en de opbrengsten zijn verdubbeld. Uit onderzoek van het onafhankelijke Milieu Centraal is zelfs gebleken dat de financiële rendementen hoger zijn dan van spaarrekeningen. Wilt u zonnepanelen laten plaatsen, dan is daar soms een subsidie voor mogelijk en vaak kan er ook een groene (en dus goedkope) lening voor worden aangevraagd.

Milieuwinst

Stroom uit zonnepanelen heeft niet alleen financiële voordelen. Het is vanzelfsprekend ook een goede zet voor het milieu. De CO2-uitstoot per opgewekt kilowattuur is bij zonne-energie vele malen lager dan bij andere vormen van stroomopwekking. Bovendien is de zon er altijd, terwijl gas of kolen maar beperkt voorradig zijn op onze aardbol.

Onze specialisten

De bedrijven waarmee wij samenwerken, zijn ervaren specialisten. Ze werken snel (normaliter kan alles in één dag worden geplaatst) en weten precies hoe ze in uw situatie de panelen moeten plaatsen voor het beste rendement. Hierbij letten ze op de windrichting, hellingshoek en eventuele schaduwplekken. De specialisten adviseren u ook graag over randzaken, zoals meeverzekeren bij de inboedel, subsidie advies en het terugvragen van BTW.

Snel meer weten over de prijzen

Wilt u weten hoe goedkoop het laten plaatsen van zonnepanelen is in uw regio van Drenthe? Laat u hieronder uw gegevens achter, dan heeft u de offertes snel binnen.