• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Beste zonnepanelen

de beste Zonnepanelen kwaliteit Wij van ZonnepanelenKopen.nl vinden de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze producten extreem belangrijk. De aangesloten specialisten monteren alleen de beste zonnepanelen op uw dak. U ontvangt altijd een uitgebreid advies zodat u zeker bent van uw investering.

Hoe uit de kwaliteit zich?

De kwaliteit van een zonnepaneel is vrij lastig aan de buitenkant van een product te zien. Vaak is het de samenstelling van materialen die bepalen of de gewenste kwaliteit behaald kan worden. Ook keurmerken en andere certificering is in de zonne-energie branche uitermate belangrijk. We hebben hieronder de belangrijkste certificeringen op een rijtje gezet die al onze producten bezitten.

  • TÜV keurmerk
  • IEC certificaat
  • EC certificaat
  • ISO

Verschillende soorten panelen

Er is geen paneel die het predikant absoluut nummer één aankoop verdiend. Wel kan er worden gekeken naar het model/soort dat relatief het meeste rendement oplevert en de langste levensduur heeft van alle zonnepaneel modellen. Wanneer we kijken naar de verschillende soorten panelen is er onderscheidt te maken tussen twee soorten namelijk kristallijn en dunne film modellen. De panelen die het beste in Nederland passen zijn de twee kristallijn producten ook wel bekend onder de noemer mono- en poly kristallijn zonnepanelen. Het rendement van deze modellen ligt met 16-19% veel hoger dan de dunne film cellen. Ook zal het product constanter functioneren, waardoor u ook met bewolkt weer energie kunt opwekken.


Ook de beste zonnepanelen?

Meer informatie over de plaatsing?

Wilt u ook het maximale uit de zon halen? Vraag een gratis offerte aan voor de mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze aangesloten specialisten. Hij/zij zal u adviseren en u voorzien van extra informatie.